Keulen, Aachen & Düsseldorf

Ibis Köln Center

Ibis Keulen center maakt indruk vanwege de centrale ligging bij belangrijke attracties en nachtleven. De ring van Keulen ligt op loopafstand en biedt diverse winkels, bars en restaurants. Geniet van optimale verbindingen en lokale doorreismogelijkheden dankzij de nabijheid van Barbarossa Square. Bereik met slechts enkele passen de oude stad en bewonder de Dom van Keulen of wandel ontspannen langs de Rijn.

Bezoek de 3 toppers onder de Duitse kerstmarkten in 1 reis! Bent u opzoek naar een authentieke kerstervaring dan is deze reis zeker waar u naar opzoek bent. U brengt een bezoek aan 3 prachtige kerstmarkten waaronder de bekendste kerstmarkt ter wereld. De kerstmarkt in Keulen is een magische kersmarkt met een ongelofelijke sfeer en heel wat leuke kraampjes waar er kan worden geshopt, gegeten en gedronken. ook de kersmarkten van Aachen en Düsseldoft laten zeker hun indruk achter. Elk van deze markten is magisch en ongelofelijk op hun eigen manier. 's Avonds kunt u terecht in ons sfeervolle hotel s.

Programma

Dag 1
We vertrekken om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekplaats richting Düsseldorf. Aankomst in Düsseldorf rond de middag, u kan er meteen op ontdekkingstocht gaan doorheen de kerstsfeer.

Dag 2
Na het ontbijtbuffet kan u genieten van een dagje keulen.

Dag 3
Na het ontbijtbuffet worden de valiezen terug op de autocar geplaatst. De chauffeur brengt u richting Aachen. Daar vertoeven we tot 17.30u om daarna terug te vertrekken richting Menen. Aankomst voorzien omstreeks 20.30 u.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrenautocar voorzien van bar, toilet, dvd & airco
  • 2x overnachting in hotel Ibis kölen Messe in een standaard kamer met bad/douche en toilet
  • 2x ontbijt
  • Lokale taks
  • bezoek aan de kerstmarkt Keulen, Aachen & Düsseldorf                              

Niet inbegrepen

  • Alle Lunchen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Kortingen

Single : € -115.00

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor.  Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Het hotel is aangepast aan de noden van andersvaliden. Er is een lift aanwezig. Het programma is haalbaar met een manuele rolstoel.

Kamers

Standaard Kamer

Geniet in de Standard tweepersoonskamer van 13 m2 met AC van een ontspannen overnachting met gratis WiFi, bureau, TV.

Faciliteiten