Keulen, Aachen & Düsseldorf

Bierenbacher Hof

De charme van het hotel is terug te vinden in de eigenheid van de verschillende ruimtes. Geniet van een heerlijk diner in het gezellige restaurant of neem een lekker drankje op ons heerlijke terras. In onze rustieke barbecuehut met open haard verzorgen wij in de zomer regelmatig barbecue-avonden met lekkere grillspecialiteiten. 

Het Bierenbacher Hof is in 1730 gebouwd en voortdurend uitgebreid. Inmiddels is het hotel voor meer dan 50 jaar een garantie voor een goede gastvrijheid. Het welzijn van de gasten staat voor ons op de eerste plaats!  

 

Bezoek de 3 toppers onder de Duitse kerstmarkten in 1 reis! Bent u opzoek naar een authentieke kerstervaring dan is deze reis zeker waar u naar opzoek bent. U brengt een bezoek aan 3 prachtige kerstmarkten waaronder de bekendste kerstmarkt ter wereld. De kerstmarkt in Keulen is een magische kersmarkt met een ongelofelijke sfeer en heel wat leuke kraampjes waar er kan worden geshopt, gegeten en gedronken. ook de kersmarkten van Aachen en Düsseldoft laten zeker hun indruk achter. Elk van deze markten is magisch en ongelofelijk op hun eigen manier. 's Avonds kunt u terecht in ons sfeervolle hotel Enjoyhotel Bierenbacher hof in Nümbrecht. Daar geniet je elke avond van een heerlijk dinerbuffet, inclusief bieren, frisdranken, wijnen en jenevers tot 24u. Laat je dus betoveren op deze onvergetelijke busreis.

Programma

Dag 1
We vertrekken om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekplaats richting Düsseldorf. Aankomst in Düsseldorf rond de middag, u kan er meteen op ontdekkingstocht gaan doorheen de kerstsfeer. Omstreeks 18.00 u. brengt de autocar u naar het hotel in Nümbrecht voor avondmaal en overnachting. Alle dranken zijn tot middernacht ook inbegrepen.

Dag 2
Na het ontbijtbuffet brengt de autocar omstreeks 09.30 u naar Keulen voor een volledige dag op de mooiste kerstmarkt van Duitsland. Om 18.00u Neemt de autocar u terug mee naar het hotel voor het dinnerbuffet. In het hotel voorziet u elke avond van sfeervol avond entertainment. Dit varieert van Livemuziek tot een avondwandeling of een quizavond enz.

Dag 3
Na het ontbijtbuffet worden de valiezen terug op de autocar geplaatst. De chauffeur brengt u richting Aachen. Daar vertoeven we tot 17.30u om daarna terug te vertrekken richting Menen. Aankomst voorzien omstreeks 20.30 u.

x

Inbegrepen

 • Inclusief
  ° Vervoer per luxe viersterren
  ° Kerstshoppen in Düsseldorf, Keulen & Aachen
  ° 2 Overnachtingen in hotel Bierenbacher hof
  ° 2 Ontbijtbuffet
  ° 2 Dinerbuffet
  ° Alle frisdrank, vruchtensappen, bieren, wijnen & jenevers gratis in het hotel van 17 – 24 u
  ° Iedere avond entertainment: live muziek, wandeling, quiz avond …
                                

Niet inbegrepen

 • Alle Lunchen
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor.  Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Het hotel is aangepast aan de noden van andersvaliden. Er is een lift aanwezig. Het programma is haalbaar met een manuele rolstoel.

Kamers

Standaard Kamer

De standaard kamer is vooreizn van een balkon of terras, een volledig uitgeruste badkamer met douche of ligbad.

Alle kamers bieden ook een uitzicht op de tuin van het hotel of op de bergen daarachter.  

Faciliteiten

Maaltijden

All Inclusief

° 2 Overnachtingen in hotel Bierenbacher hof
° 2 Ontbijtbuffet
° 2 Dinerbuffet
° Alle frisdrank, vruchtensappen, bieren, wijnen & jenevers gratis in het hotel van 17 – 24 u
° Iedere avond entertainment: live muziek, wandeling, quiz avond …