Keulen, Aachen & Düsseldorf

'The Classic!'

Ibis Köln Messe

Het ibis Köln Messe Hotel is slechts een paar jaar oud en ligt vlak bij het expocentrum en de Köln Arena. Het heeft 180 moderne kamers die zijn voorzien van telefoon en tv. De meeste kamers hebben draadloos internet en bij het iPoint in de lobby kunt u gratis internetten. De hotelreceptie en onze snackservice zijn 24 uur per dag geopend. Tussen 4:00 en 12:00 serveren we een ontbijt met seizoensingrediënten.

Bezoek de 3 toppers onder de Duitse kerstmarkten in 1 reis! Bent u opzoek naar een authentieke kerstervaring dan is deze reis zeker waar u naar opzoek bent. U brengt een bezoek aan 3 prachtige kerstmarkten waaronder de bekendste kerstmarkt ter wereld. De kerstmarkt in keulen is een magische kersmarkt met een ongelofelijke sfeer en heel wat leuke kraampjes waar er kan worden geshopt, gegeten en gedronken. ook de kersmarkten van Aachen en Düsseldoft laten zeker hun indruk achter. Elk van deze markten is magisch en ongelofelijk op hun eigen manier. Laat je dus betoveren op deze onvergetelijke busreis.

Programma

Dag 1
We vertrekken om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekplaats richting Aachen. Aankomst in Aachen omstreeks de middag, u kan er meteen op ontdekkingstocht gaan doorheen de kerstsfeer. Omstreeks 18.00 u. brengt de autocar u naar het hotel voor avondmaal (facultatief) en overnachting.

Dag 2
Na het ontbijtbuffet brengt u een volledige dag door in Keulen.

Dag 3
Na het ontbijtbuffet worden de valiezen terug op de autocar geplaatst. De chauffeur brengt u richting Dusseldorf. Daar vertoeven we tot de middag om na het middagmaal terug te vertrekken richting Menen. Aankomst voorzien omstreeks 20.30 u.

x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrenautocar voorzien van Onboard entertainment system, bar, toilet, dvd & airco
  • 2x Overnachting in hotel Ibis Köln Messe in een standaartkamer met bad/douche en toilet
  • 2x Ontbijt
  • Lokale taks
  • Bezoek aan de kerstmarkt van Keulen, Aachen & Düsseldorf

Niet inbegrepen

  • Alle maaltijden behalve 2x ontbijtbuffet
  • Alle dranken
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Kortingen
Korting single: - €48.00

Supplementen
Halfpension (2x diner): + €46.00 p.p

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor.  Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Het hotel is aangepast aan de noden van andersvaliden. Er is een lift aanwezig. Het programma is haalbaar met een manuele rolstoel.

Kamers

single kamer

De meeste kamers hebben draadloos internet en bij het iPoint in de lobby kunt u gratis internetten. 

twee persoonskamer

De meeste kamers hebben draadloos internet en bij het iPoint in de lobby kunt u gratis internetten. 

Faciliteiten

Maaltijden

Ontbijt

Ontbijtbuffet

half-pension

ontbijtbuffet
avondmaal