À la carte


Deze voorbeeldreis is een voorbeeld van een eerste voorstel die wij naar de klant doen. Hierna gaan wij in overleg met de klant om de reis volledig op zijn wensen af te stemmen.

Uw aanvraag

Aantal volwassene: 2 

Aantal kinderen: 3 (leeftijd 10, 13 en 14 jaar)

Gewenste vertrekdatum: 31/07/2021

Duurtijd: 10 dagen

Land(en): Slovenië, Kroatië, Italië

Regio: Slovenië

Focus: Cultuur, actief en gastronomie

Reden: /

Vervoer: Eigen wagen of met minibus zonder chauffeur

Reisroute: met tussenstops en bezoeken met max van 2u tussenstops

Voorkeur activiteiten: Een stad bezoeken, een museum bezoeken, architectuur bewonderen, een lokale delicatesse proeven, gewoon lekker eten, wandelen in de natuur, zwemmen, wellness, genieten van de natuur, een lokale markt bezoeken, een terrasje doen, kuieren in een mooi dorpje of stadje.

Hotel type: 3*** hotels op basis van Half pension

Kamerverdeling: 1 tweepersoonskamer 1 driepersoonskamer

Min. hotel: Wi-Fi, wellness/ massage

Min. hotelkamer: badkamer met douche, Wi-Fi

Maaltijden: Half pension, A-la-Carte-restaurant

Verzekering: Ik wens een annulerings- en bijstandsverzekering


Ons Voorstel

Dag 1 - ZATERDAG - 31/07/2021

We vertrekken om  06.30 u. vanuit Ekeren. De reis gaat langs Luxemburg, Metz en Strassbourg. Avondmaal en overnachting voorzien een ****hotel in Zwitserland, in de omgeving van de Italiaanse grens.

Dag 2 - ZONDAG - 01/08/2021

’s Morgensvroeg beginnen we met een ontbijt in ons hotel te Zwitserland. Daarna doorreis richting Slovenië. De lunch is voorzien in Portoroz. In de namiddag maken we een wandeling naar Piran, een oude Mediterrane stad met rijke geschiedenis en tevens één van de drie havensteden van Slovenië. Daarna nemen we onze intrek in het hotel Lucija ***. Avondmaal en overnachting. 

Dag 3 - MAANDAG - 02/08/2021

Na het ontbijtbuffet in het hotel vertrekken we voor een uitstap naar Bled & Bohinj. We bezoeken er onder meer het kasteel van Bled en maken er een tochtje met de Pletna, een soort gondel met een dakje. Lichte lunch voorzien aan het meer van Bled. Avondmaal en overnachting in hotel Lucija***.

Dag 4 - DINSDAG - 03/08/2021

We beginnen onze dag met een uitgebreid ontbijt in ons hotel. Daarna vertrekken we voor een uitstapje naar Lipica & de Karstregio. Hierbij hoort een wijndegustatie en een licht lunch. De namiddag bent u vrij om eventueel nog een andere activiteit in te plannen. ’s Avonds staat een heerlijk avondmaal voor ons klaar in ons hotel.

Dag 5 - WOENSDAG - 04/08/2021

Vandaag staat een bezoek aan de grotten van Postojna op het programma, na de grotten staat een heerlijke Mediteraanse lunch voor ons klaar. Na het eten brengen we ook nog een bezoek aan het kasteel van Predjama. Voor we terug gaan naar ons hotel waar we onze dag rustig kunnen afsluiten bij een smakelijk diner.

Dag 6 - DONDERDAG - 05/08/2021

Na ons ontbijt in het hotel gaan we op wen naar de hoofdstad van Slovenië Ljublijana. U kan heel de dag in de stad spenderen. 'S avonds keren we terug naar ons hotel voor het avondmaal.

Dag 7 - VRIJDAG - 06/08/2021

We laten ons ontbijt vandaag rustig zakken tijdens een ontspannende boottocht langs de sloveense kust met een bezoek aan Koper & Izola. U geniet ook van een heerlijke lunch aan boord. In de namiddag bent u vrij, het dinner wordt opnieuw genomen in het hotel.

Dag 8 - Zaterdag - 07/08/2021

Op dag 8 steken we de grens over naar Kroatie. We gaan op verkenning in Istria en brengen er bezoek aan Rovinj, Limsjki, Zaljev & Porec. Heel wat te beleven en te ontdekken. Deze bezoeken zullen de hele dag in beslag nemen, u vind onderweg zeker heel wat mogelijkheden om lekker te lunchen. Het avondmaal is opnieuw voorzien in het hotel.

Dag 9 - ZONDAG - 08/08/2021

Na het ontbijt is het tijd om de bagage terug in te pakken. We verlaten ons hotel en vertrekken terug richting België. Onderweg kan er nog gestopt worden in het Italiaanse stadje Triëst. Daarna rijden we verder naar ons hotel op de Zwitsers- Italiaanse grens waar we nog een laatste avondmaal kunnen nuttigen.

Dag 10 - MAANDAG - 09/08/2021 

Vandaag is de laatste dag van onze reis. We vertrekken na het ontbijt terug richting de belgische grens. 


Ons Hotel Voorstel

Metropol Hotel Lucija ***

Hotel Lucija ligt direct aan het strand en de boulevard van Portorož. Het biedt kamers met airconditioning met moderne badkamers en een overdekt zwembadcomplex. Er is gratis WiFi beschikbaar in alle gemeenschappelijke ruimtes en de kamers.

De kamers van Hotel Lucija zijn comfortabel en ruim en ze zijn voorzien van satelliettelevisie en functionele badkamers. Als gast van het hotel kunt u gratis van een uitgebreid ontbijtbuffet genieten.

Wellness Lucija is het uitgebreide overdekte zwembadcomplex van het hotel. Het biedt een zwembad met verwarmd zeewater, een klein saunacentrum en diverse andere wellness-faciliteiten, zoals onder meer infraroodcabines. De spa biedt behalve Thaise massagetherapie ook andere behandelingen.

De Pieneta Bar beschikt over een overdekt terras met uitzicht op de bloementuin. Ook aan gezinnen met kinderen is gedacht. Er is de miniclub Lucyland en een speelkamer voor kinderen met videospelletjes en een tv-hoek.

De stad Piran met haar middeleeuwse architectuur en rijke culturele erfgoed is gemakkelijk bereikbaar met de bus. Het dichtstbijzijnde busstation ligt op slechts 1 km afstand van Hotel Lucija. Een andere opmerkelijke bezienswaardigheid in de buurt is de Kerk van de Heilige Drievuldigheid in Hrastovlje, op slechts 36 km afstand.


Let wel! 

Dit is een eerste voorstel die wij de klant doen. Hierna gaan wij in dialoog met de klant en bespreken we welke aspecten van het voorstel hij goed vindt welke hij minder vindt en wat hij zou willen aanpassen. Bij de à la carte reizen is het de bedoeling dat de reis volledig naar de wensen van de klant is dus heeft deze uiteraard ook bij alles het laatste woord. Bij deze reizen bieden wij ook een reis- en annuleringsverzekring aan. De klant heeft ook de mogelijkheid om de reis te maken met een gehuurd minibusje van Herman & Vandamme. Klik op onderstaande buttonshieronder informatie