Parking


Komt u met uw eigen met uw eigen wagen naar Menen? Geen enkel probleem u kunt tijdens uw reservatie ook een parkeerplaats reserveren deze kost 3.00 euro per dag (met een maximum van 30 euro) Deze prijs is inclusief verzekering tegen brand en diefstal. Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen en schadegevallen op de parking. 

Sinds 2023 hebben wij ook een nieuw circulatie plan in werking gesteld om uw veiligheid en een vlotte doorstroming van het verkeer te kunnen garanderen bij elk vertrek en bij elke aankomst.
Klik hier en ontdek alles wat u moet weten over dit plan. 

Opstapplaatsen


Wij komen u op voorhand ophalen, op één van onderstaande locaties, met onze minibus. Deze minibussen brengen u dan naar Menen waar het centraal vertrek voorzien is. We voorzien alleen nog haltes na het ventrale vertrek, wanneer die op de specifieke reisweg liggen. De ophaaldienst per minibus kost 15,00 euro per persoon (heen & terug). 

In Menen kan u rustig wachten tot uw car vertrekt. Onze cars staan in perrons binnen in de vertrekhal zodat u in alle comfor uw bagage kan afgeven aan de chauffeur en kan opstappen. In de vertrekhal kan u, voor vertrek nog gebruik maken van onze cafetaria & toiletten. 

Voorwaarden


  • Vertrekuren onder voorbehoud. Gewijzigde uren melden wij u telefonisch! Het is niet mogelijk om te annuleren omwille van een gewijzigd uur van opstap.
  • Alle klanten moeten 10 minuten op voorhand aanwezig zijn op de aangegeven plaats!
  • U kan de op- en afstapplaats wijzigen tot 10 dagen voor vertrek. Daarna kan u dit niet meer wijzigen noch bijboeken.
  • De mogelijkheid bestaat dat een minibusje later is omwille van file (of dergelijke). Wanneer uw busje 10 minuten later is dan voorzien, raden wij u aan om contact opnemen via ons kantoor op het nummer 0032 56 41 11 11.
  • Wanneer u niet op afspraak bent (tijd & locatie) komen wij u niet apart ophalen. U komt dan zelf met de wagen tot Menen. De plaats van afspraak is nooit binnen (stations, hotel, …), altijd op de aangegeven locatie buiten.