Berlijn

Amber Econtel Hotel Berlin Charlottenburg

Amber Econtel Hotel Berlin Charlottenburg ligt op 8 km van het hartje van Berlijn, in de rustige stadswijk Charlottenburg.
In de bar van het hotel wordt u uiterst vriendelijk bedient en kan u genieten van een heerlijk drankje. Het restaurant serveert u een eerlijke Berlijnse keuken. De standaardkamers in het hotel zijn uitgerust met gratis WiFi, huurkluisje, telefoon, tv en badkamer met toilet, wastafel, haardroger en douche.

Volledig vernieuwd programma!

Berlijn heeft een bewogen geschiedenis achter de rug en daar zijn nu nog steeds veel getuigen van. De Brandenburger Tor is hiervan wellicht het symbool met de Reichstag op de achtergrond. Maar ook het nieuwe Holocaustmonument, het Haus am Checkpoint Charlie en de nieuwe Potsdamer Platz maken deel uit van deze herinneringen.

Het is een multiculturele stad waar zowel jongeren en ouderen van elke levensvatting of overtuiging zich thuis zullen voelen. Er zijn doorlopend evenementen en er is een overaanbod aan theaterzalen en bioscoopcomplexen. Kortom, in Berlijn is verveling uitgesloten.

Programma

1ste dag: 
Vertrek om 06.30 u vanuit de centrale vertrekplaats te Menen. Via Namen en Arlon naar Luxemburg en Duitsland. Verder via Aachen, Neuss, Wuppertal. We nemen een facultatief middagmaal in Rhynern. Aankomst in het hotel is voorzien in de late namiddag.

2de dag: 
Na het ontbijt vertrekken we naar Brandenburger Tor, Pariserplatz, Reichstag, Palais ‘Bellevue’, Gendarmer Markt. We bezoeken het Forum Fredericianum met bezoek aan de St. Hedwig Kathedraal. In het Nikolaï Viertel kan een facultatieve maaltijd genomen worden. In de namiddag brengen we een bezoek aan de Berliner Dom. Daarna komt de Karl Marx Allee van het Sowjet Memoriaal in het Treptower Park aan de beurt. Checkpoint Charlie is als laatste zijn bezoek zeker waard. Avondmaal in het hotel.

3de dag: 
Na een stevig ontbijt nemen we een kijkje in het slot Charlottenburg. Na een vrij middagmaal gaan we naar de Bernauwersstrasse, het Hauptbahnhof en de Potsdamer Platz, waar vrije tijd is voorzien. Avondmaal in het hotel.

4de dag: 
In de voormiddag brengen we een bezoek aan het kasteel ‘Sans Souci’ in Potsdam. In Potsdam is een vrij middagmaal voorzien en vrije tijd. In de namiddag is er een bezoek gepland aan de Citadelle in Spandau.

5de dag: 
In de vroege voormiddag verlaten we Berlijn. We nemen een vrij middagmaal in Herford. Aankomst omstreeks 20.30 uur in Menen.

Excursies

Volledig vernieuwd Berlijn pakket: €114,00 per persoon
Bezoek aan de stad Berlijn met bezoek aan de Berliner Dom, Checkpoint Charlie, Reichstag, DDR museum, Schloss Sansouci, Hauptbahnhof, boottocht Spree, Dok. Zentrum Mauer, Berlin Story & Potsdam
x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrenautocar voorzien van on board entertainment systeem, bar, toilet, dvd & airco
  • 4 x Overnachting in een driesterrenhotel in het centrum van Berlijn, op basis van standaardkamer met bad of douche en toilet
  • 4 x Ontbijtbuffet
  • Lokale taks

Niet inbegrepen

  • De maaltijden tijdens de heen-en terugreis en de middagmalen ter plaatse
  • Alle dranken
  • Facultatieve toegangsgelden
  • Reis-en annuleringsverzekering 
  • De fooi van de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Kortingen
Korting single: - € 109,00
Korting kind 0-12 jaar **: - 60%
Korting 3de volw. **: - 55%

Supplementen
Supp. Halfpension ( 4x diner): € 119.00 p.p.
Supp. Royal Class € 25.00 p.p.

** In dezelfde kamer met twee volwassenen

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor. 
Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

 

 

Informatie voor mindervaliden

Les villes et villages que nous visitons lors de nos excursions ne sont pas toujours adaptés aux fauteuils roulants partout.
Notre équipe est toujours à votre service pour vous rendre le plus confortable possible. Lors de visites culturelles, circulaires et de nature, les visiteurs sont nombreux et ont donc également marché. Les personnes moins capables de marcher devraient en tenir compte.

Kamers

Eenpersoonskamer

Om uw verblijf in Berlijn zo aangenaam mogelijk te maken, zijn alle 205 hotelkamers uitgerust met flatscreen-tv's, een kluisje en een bureau. Het gebruik van high-speed WiFi is gratis.

Standaardkamer

Om uw verblijf in Berlijn zo aangenaam mogelijk te maken, zijn alle 205 hotelkamers uitgerust met flatscreen-tv's, een kluisje en een bureau. Het gebruik van high-speed WiFi is gratis.

Faciliteiten

Maaltijden

Kamer & Ontbijt

Kamer & ontbijt

Half pension

Supplement: +€ 119,00 p.p.

(4x diner)