Trier, Rüdesheim & Koblenz

NH Bingen****

Dit hotel ligt aan de Rijn en biedt fantastisch uitzicht op de omliggende wijngaarden! Pal naast het museum over de plaatselijke geschiedenis van Bingen. Met een prachtig uitzicht op de rivier, waarvan u kan genieten in een aantal van de 135 kamers. Alsook een evenwaardig en noemenswaardig uitzicht op het kasteel vanuit diverse kamers. Kwalitatieve kamers die fris en eenvoudig zijn, spa met sauna en een restaurant met uitstekende lokale wijnen. Kortom, een kwalitatief hotel in een mooie omgeving.

 

 

Twee steden aan de Rijn en één aan de Moezel. Deze drie historische parels van Duitsland hebben allemaal een fantastische kerstmarkt. Geniet van de gezellige Duitse kerstsfeer op deze typische "Weihnachtsmärkte". Ontdek de Duitste gastvrijheid tijdens de meest magische periode van het jaar. Lekker eten, lekkere dranken en een betoverende sfeer. Naast de gezellige sfeer het eten en drinken kan er natuurlijk ook geshopt worden. Bent u nog op zoek naar dat ene perfecte kerstcadeau? Neem zeker een kijkje op deze kerstmarkten je vindt er namelijk alles van houtenspeelgoed tot kerstversiering.

Programma

Dag 1
Vertrek vanuit onze centrale vertrekhal te Menen omstreeks 06.30u.  Bezoek aan de Kerstmarkt van Trier. Facultatief avondmaal en overnachting in Parkhotel Rüdesheim.

Dag 2
S'ochtends genieten we van een lekker ontbijt in het hotel en bezoeken we de kerstmarkt van Rüdesheim. Facultatief avondmaal en overnachting in ons hotel

Dag 3
Na het ontbijt vertrekken we richting de kerstmarkt van Koblenz.
In de late namiddag vertrekken we naar Menen. Aankomst voorzien omstreeks 20u30.

x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrenautocar voorzien van Onboard entertainment systeem, bar, toilet, dvd & airco
  • 2x Overnachting in een parkhotel Rûdesheim in een standaartkamer met bad/ douche en toilet
  • 2x Ontbijt
  • Bezoek aan de kerstmarkt van Trier, Rüdesheim & Koblenz
  • Lokale taks

Niet inbegrepen

  • Alle maaltijden behalve 2x ontbijtbuffet
  • Alle dranken
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Korting
Single                          - € 145
Supplement
Halfpension (2x diner)    € 79,00 p.p.

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor.  Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Het hotel is aangepast aan de noden van andersvaliden. Er is een lift aanwezig. Het programma is haalbaar met een manuele rolstoel.

Faciliteiten

Maaltijden

Kamer met ontbijt

U kunt genieten van ons heerliijk ontbijtbuffet.

Halfpension

halfpension