Dordogne, Périgord & Rocamadour

Hotel Promenade

Op wandelafstand van de Dordogne. Dit gezellige hotel is de perfecte uitvalsbasis om de streek te verkennen. het hotel biedt gratis Wifi, is toegankelijk voor anders valieden en biedt volledig uitgeruste kamers met toilet, bad en douche. 

Geniet 's ochtends en 's avonds van heerlijke buffetten, eet u liever buiten geen probleem het hotel biedt ook een prachtig verlichte veranda en een patio. 

Dag 1      

Vertrek om 06.30 u. uit onze centrale vertrekhal te Menen. Via de Franse autosnelwegen rijden we naar Souillac, met een halte in Orléans voor een facultatief middagmaal. Omstreeks 18.00 u. komen wij aan in Souillac. Avondmaal en overnachting .

Dag 2      

Na het ontbijt, bezoeken we ‘Le Gouffre de Padirac’, de druipsteengrotten in het kalksteenplateau.  Voor de lunch rijden we verder naar Rocamadour, de miraculeuze rots en ooit een van de meest bezochte Bedevaartplaatsen.

Dag 3      

Vandaag bezoeken we tijdens de voormiddag de grot van Lascaux II, ’s werelds meest bekende prehistorische grot met rotsschilderingen. We bezoeken in namiddag de tuinen van Eyignax  en Roc de Cazelle, een prehistorisch park.  

Dag 4      

De Périgord kan je onmogelijk verlaten zonder een degustatie van foie gras. We bezoeken de ‘Ferme de Turnax’ voor bezoek en degustatie. Na de middag is een boottocht voorzien op de Dodogne vanaf La roque-Gageac. In de namiddag bezoeken we de stad Domme, een echt bastidestadje waar een rondrit per toeristische trein voorzien is.

Dag 5      

’s Morgens ontdekken we eerst ‘Le Château des Milandes’ die ooit eigendom was van Josephine Baker.  Voor de lunch rijden we naar Sarlat-La-Canada en voorzien een stukje vrije tijd in de namiddag.

Dag 6      

Na het ontbijt rijden we opnieuw langs de Franse autosnelwegen terug huiswaarts. Aankomst voorzien om 20.30 u. te Menen.

Extra

(vertrekdata 2024 - 5 % VROEGBOEKKORTING T.E.M. 21/04/’24 *)

* Vroegboekkorting is alleen geldig op de basisprijs (zie tabel prijs tot en met 21/04/2024) en niet op supplementen. In tabel prijs tot en met 21/04/2024 werd de vroegboekkorting reeds afgetrokken. De vroegboekkorting is niet van toepassing op promoreizen (€ 1,00 voor de 2de persoon & promo Disneyland Parijs).

x

Inbegrepen

2024

 • Vervoer per luxeviersterrenautocar voorzien van bar, toilet, dvd en airco
 • Professionele begeleiding van een ervaren Herman & Vandamme – gids.
 • 5 x Overnachting in Hotel Promenade*** in tweepersoonskamer met bad of douche en toilet
 • 5 x Ontbijtbuffet
 • 5 x Avondmaal Incl. ¼ l wijn & water
 • Alle toegangsgelden
 • Toeristenbelasting

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens de heen-en terugreis en de middagmalen ter plaatse
 • Alle dranken
 • Reis-en annuleringsverzekering: (€4,50 per dag per persoon)
 • De fooi van de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Supplement 2024 

Single  : €181,00

Faciliteiten