Londen, Calling ...

Hilton Olympia Hotel ****

Het Hilton Olympia Hotel bevindt zich in de bruisende Kensington-wijk, van waaruit men gans Londen kan verkennen via het metrostation

dat zich op slechts 250m van het hotel bevindt. Geniet van de gratis WiFi op de kamers, of dompel je helemaal onder in de Londense leefwereld met een klassieke English Tea in de koffiebar

en typisch Engels ontbijt ’s ochtends om de dag te starten.

 

Programma - 2 dagen

Dag 1
Ons vertrek is voorzien om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekhal te Menen. We reizen per Eurotunnel naar Groot-Brittannië. We komen omstreeks 11.00 u. aan in Londen, waar we meteen de aflossing van de wacht bij Whitehall meemaken. Na de vrije lunch, brengen we een begeleid stadsbezoek onder leiding van onze gids. Omstreeks 17.30 u. gaan we naar het hotel, avondmaal & overnachting in ons hotel.

Dag 2
Na ons ontbijt, gaan we opnieuw naar het centrum van Londen per autocar. We vervolgen ons bezoek aan Londen met een stadswandeling en gaan verder voor een bezoek aan het British Museum. Het vertrek richting België is voorzien omstreeks 14.00 u. lokale tijd. Onze aankomst is voorzien om 20.00 u. in de centrale vertrekhal te Menen in België.

Programma - 3 dagen

Dag 1
Ons vertrek is voorzien om 06.30 u. vanuit de centrale vertrekhal te Menen. We reizen per Eurotunnel naar Groot-Brittannië. We komen omstreeks 11.00 u. aan in Londen, waar we meteen rijden tot Covent Garden. De bruisende Piazza biedt u tal van verschillende kraampjes met streetfood, marktkraampjes en straatmuzikanten. We kuieren hier even rond en nemen hier de lunch. In de namiddag bezoeken we het Royal Court of Justice, dit imposante victoriaans bouwwerk kan je kennen van op televisie. Hier vinden de grootste rechtzaken van het land plaats. Ook Temple Church ligt op ons pad deze namiddag, gebouwd in 1160 door de tempelridders. We steken de Millenium Bridge over voor een wandeling door Southwark & Bankside met een bezoek aan Tate Modern, Southbank, Southwark Cathedrale en Hay’s Gallery. Daarna trekken we naar ons hotel voor check-in, diner en overnachting.

Dag 2
We maken ’s ochtends een sightseeingtour per car door de stad en rijden naar het wereldberoemde Madame Tussaud. Klanten die op voorhand geboekt & betaald hebben, bezoeken samen het overbekende wassen beelden museum in London. Na de lunch, maken we een wandeling via Hyde Park, Kensington Palace en Royal Albert Hall, waar onze car ons opwacht om ons naar de Tower & Docklands te brengen.

Dag 3
Na een heerlijk ontbijt rijden we langs St. Pancreas, Fleet Street, St. Pauls Cathedral, City Tower brigde & Westminster Palace naar Whitehall voor de aflossing van de wacht. Voor we richting Folkestone vertrekken waar we de Eurotunnel richting Calais nemen, brengen we nog een bezoekje aan het British Museum. We worden verwacht in de centrale aankomsthal te Menen om 20.30 u.

Internationale reispas vereist.

Excursies

Londenpakket     3 dagen                  € 99,00 p.p.

Begeleid stadsbezoek door de Herman & Vandamme Gids, bezoek Royal Court of Justice , Bezoek Madame Tussaud & 2 x Avondmaal in het hotel.

Extra

Excursiepakket met bezoek aan Madame Tussauds!

Internationale reispas verreist

x

Inbegrepen

In de prijs is inbegrepen:

  • Vervoer per luxe viersterrenautocar voorzien on board entertainment systeem, bar, toilet, dvd & airco.
  • Overzet per Eurotunnel ***
  • 1 à 2 x Overnachting in een hotel, op basis van tweepersoonskamer met bad of douche en toilet.
  • 1 à 2 x Ontbijtbuffet
  • Lokale tax

Niet inbegrepen

  • De maaltijden tijdens de heen-en terugreis en de middagmalen ter plaatse
  • Alle dranken
  • Facultatieve excursiepakket (€4.25 per dag, per persoon)
  • De fooi van de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Kortingen: 

Korting 3de persoon in de kamer**

 - 55 %

 Korting kind 0 - 12 jaar**

 - 65 %

 

 Korting alleenreizende 3 dagen 

 - € 159,00

** In dezelfde kamer met twee volwassenen

Faciliteiten

Maaltijden

Kamer met ontbijt

Ontbijt