Ons Wagenpark

Beschrijving van het wagenpark

Onze vloot schoolbussen hebben een kleinere capaciteit en zijn zeer eenvoudig uitgerust. We staan er echter op dat elk voertuig, dus ook de schoolbussen, zeer net zijn en preventief onderhouden worden. Wij staan er immers om bekend te beschikken over een zeer net & goed onderhouden wagenpark.

Onze vloot toerisme cars is bijzonder luxueus & comfortabel uitgerust.
Alle cars hebben het maximale luxe niveau, bijgevolg hebben wij minder seats per car zodat wij onze klanten meer beenruimte kunnen bieden.
Onze dubbeldekcars hebben zelfs 60 Royal Class seats, dit zijn relaxzetels met één meter beenruimte en een extra beensteun. Alle toerismecars worden ook uitgerust met het gloednieuwe On Board Entertainment systeem, hiermee kan u zowel in binnen- als buitenland inloggen op een ingebouwde server. Met dit systeem verbruikt u geen internetdata, maar kan u onbeperkt genieten van 24 verschillende films, tal van series, spelletjes, muziek, toeristische info enz.
Wij bieden dit systeem gratis aan, aan onze klanten. Verder zijn deze cars ook uitgerust met bar, toilet, dvd, airco verwarming.

Alle cars & schoolbussen worden bovendien ook uitgerust met een Alcolock, dit belet een bestuurder die alcohol zou gedronken hebben om de bus of car überhaupt te starten. Het is een taboe in de sector, maar wij voorkomen liever een ongeval dan er één te moeten genezen. Wij investeren per car € 1500 extra voor de installatie van een alcoholtester.

Bijkomend hebben wij op alle cars en schoolbussen een track & tracesysteem, die ons toelaat om de reisroute, rijstijl, reisduur en locatie live te volgen. Op deze manier kunnen wij niet alleen onze chauffeurs analyseren. Bij een probleem kunnen wij het dichtstbijzijnde voertuig sturen om te depanneren.

Emissienormen

Onze vloot bestaat voor 80 % uit voertuigen met Euro 6 motor.

Slechts 6 % heeft nog een Euro 4 motor, de overige 14 % beschikt dus over een Euro 5 motor.  De Euro 4 & Euro 5 motoren worden alleen ingezet voor de oudste en dus langst lopende contracten en zeer occasionele vervangingen.
Wanneer deze contracten verlopen, zullen deze wagens vervangen worden.

Onze toerisme vloot

Onze Schoolbussen & Minibussen