Vroegboekkorting

Acapulco

Dit mooie familiehotel in het hartje van Lloret de Mar heeft voor iedereen wel iets te bieden of je nu als koppel, of met een groep vrienden komt. In hotel Acapulco vind je zeker wat je zoek. Met een restaurant & cocktailbar, animatie overdag en shows 's avonds, een stijlvol design en mooie kamers. De kamers in dit stijlvolle hotel zijn volledig uitgerust en bieden mits supplement zicht op het zwembad. Alle kamers zijn ook voorzien van een balkon.  

* Gerenoveerd in 2020

* Centrale ligging

* Mogelijke geluidsoverlast door omliggende barretjes

x

Kamers

Standaard Kamer

De standard kamer beschikt over airco, een volledig uitgeruste badkamer, Wifi, Sateliet TV en een balkon. Deze kamer kan gebruikt worden voor 1 singel, 2 personen in Dubbel ( één groot bed), in twin (2 éénpersoonsbedden) of in Triple (2 volwassene + 1 kind of 3 volwassene). De kamer is ongeveer 20m2 groot. 

Standaard kamer met zwembadzicht

De standard kamer beschikt over airco, een volledig uitgeruste badkamer, Wifi, Sateliet TV en een balkon met uitzicht op het zwembad. Deze kamer kan gebruikt worden voor 1 singel, 2 personen in Dubbel ( één groot bed), in twin (2 éénpersoonsbedden) of in Triple (2 volwassene + 1 kind of 3 volwassene). De kamer is ongeveer 20m2 groot. 

Familiekamers

Een grote familikamer, perfect voor gezinnen. De kamer hebben ofwel 1 groot bed en 2 éénpersoonsbedden of zijn 2 communicated rooms waar elk plaats is voor 2 personen. Dit is dus perfect voor al wat oudere kinderen. verder is de kamer voorzien van een balkon een volledig uitgeruste badkamer met bad en/of douche en wifi op de kamer. De kamer is ongeveer 25m2 groot.

Superior room

Deze nieuwere kamers zijn groter en iets luxueuzer dan de gewone standard kamer. Ze zijn 25m2 groot en beschikken over een balkon, een uitgeruste badkamer en zijn stijlvol ingericht. Deze kamers liggen ook op het bovenste verdiep van het hotel.