Bloemenriviera met de Compagnie

Bloemenriviera

De kleurrijke Italiaanse regio Ligurië, ook wel Bloemenrivièra genoemd, loopt van Frankrijk tot Toscane. Daar tussenin bevinden zich een aantal indrukwekkende kustplaatsjes en een adembenemend natuurlandschap. Geniet en ervaar het mooiste van de Bloemenrivièra tijdens een heerlijke vakantie.

Hotel Bobby Executive

Hotel Bobby Executive biedt een prachtig uitzicht op de Golf van San Remo. Het centrum van San Remo bereik je na een wandeling van een 45-tal minuten. Elke 15 minuten vertrekken er lokale bussen vanaf Bobby Executive naar plaatsen in het hele kustgebied en het centrum van San Remo. Het hotel beschikt over een bar, een restaurant met bediening aan tafel, gratis Wi-Fi en een eigen zwembad (open vanaf 01/06 tem 20/09) , alsook een strand ‘Gabriella’ op 750 m van het hotel. Alle kamers zijn voorzien van airco (Van 01/06 tem 30/09), huurkluisje, tv en eigen badkamer.

Dag 1 

Afreis om 15.00 u. vanuit onze centrale vertrekhal. We zetten koers richting Luxemburg. Onderweg stoppen we voor een facultatief avondmaal. We rijden ’s nachts verder over de Zwitserse & Italiaanse autosnelwegen.

Dag 2 

Aankomst ’s morgens omstreeks 08.00 u. Mogelijkheid om het facultatieve ontbijt te nemen in het hotel. Uitladen van de bagage en intrek in ons hotel waar de kamers beschikbaar zijn omstreeks 12.00 u.

Dag 7 

We verlaten het hotel om 10.00 u., vrije voormiddag. Vertrek omstreeks 13.30 u. richting België.

Dag 8 

Na een halte voor een facultatief ontbijt, komen we aan in België. Aankomst in België om 10.00 u.

x

Inbegrepen

 • Vervoer per viersterrenluxeautocar, voorzien van Onboard Entertainment system,  bar, toilet, dvd en airco
 • 5 x overnachting in éénpersoonskamer
 • 5 x ontbijt (Koud Ontbijtbuffet)
 • 5 x diner
 • Welkomstdrink

Niet inbegrepen

 • De maaltijden tijdens de heen- en terugreis
 • Alle middagmalen ter plaatse
 • Facultatieve uitstappen en toegangsgelden
 • Lokale taxen (niet van toepassing bij opmaak brochure, de mogelijkheid bestaat dat dit nog in voege gebracht zal worden na druk)
 • Reis- en annuleringsverzekering 
 • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor. 
Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60% van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Hotel Bobby Executive is aangepast aan de noden van andersvaliden. Er is een lift aanwezig. Hun programma is haalbaar met een manuele rolstoel. Steden en dorpen die we bezoeken tijdens onze excursies zijn niet altijd overal rolstoelvriendelijk. Ons team staat u uiteraard telkens bij om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Bij culturele-, rond- & natuurreizen wordt er veel bezocht en dus ook gewandeld. Mensen die minder goed te been zijn, moeten hierbij wel rekening houden.

Kamers

Eenpersoonskamer

De eenpersoonskamers hebben één bed en zijn elegant ingericht. Ze beschikken over een bad of douche, een telefoon, een kleurensatelliet-tv en airconditioning.

Standaard Kamer

Kamer met airconditioning, een flatscreentelevisie met satellietkanalen, een bureau en een badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten

Maaltijden

Half pension

Ontbijt
Diner: bediening aan tafel

De maaltijden in het hotel starten bij het inchecken (+/- 13u.) en eindigen bij het uitchecken (+/- 10 u.).
Het ontbijt de dag van aankomst en de lunch de dag van vertrek zijn niet inbegrepen.