Parijs - Paris Nouveau

Frankrijk - 2 dagen

Je kent Parijs al? Maar misschien zijn er nog een paar gezellige hoekjes om te ontdekken!
De voorlopers van de grote winkels met prachtige etalages of een stukje van de Gouden driehoek?
Heb je al de vele marmersoorten ontdekt in Opera Garnier?
De kantoorstad van Parijs zal je ongetwijfeld ook boeien en in Père Lachaise is er veel te horen over vervlogen tijden van grote namen.

Novotel Rueil Malmaison

Het Novotel Paris Rueil Malmaison ligt in Rueil 2000, niet ver van de oevers van de Seine en op slechts 50 meter van het RER-station, waar u de trein kunt nemen naar de Champs-Elysées en de zakenwijk La Défense.
De ruime kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van airco, tv, gratis WiFi, minibar & badkamer met toilet, bad en haardroger. Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet verzorgd en in het Novotel Café kunt u terecht voor een drankje.

Programma

1ste dag

Afreis om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekhal richting Parijs. In Parijs rijden via Concorde en bezoeken we de omgeving van de Madeleine-kerk, Via Village Royal komen we uit aan Palais de L’elysée, de plaats waar de woning van de Franse president gelegen is.
Vrije lunch en in de namiddag zetten we onze rondrit verder en bezoeken we Opéra Garnier. Nadien geniet u nog van uw vrije tijd in het bekende winkelcentrum Lafayette. Diner & Overnachting voorzien in ons hotel.

 

2de dag

Na het ontbijt volgt een gevarieerde stadsrondrit en rondvaart op de Seine, zo kan u de historische gebouwen bekijken van op het water. Voor wie het wil, is een lunch in groep voorzien (facultatief). In de namiddag volgt dan het laatste stuk van deze citytrip. De bekende begraafplaats Père Lachaise, daar kunt u een aantal beroemdheden een laatste groet brengen. Om 16.30 u. verlaten we Parijs en reizen af naar België. Onderweg stoppen we nog in Noord-Frankrijk voor een facultatief avondmaal langs de autosnelweg. De aankomst in België is voorzien in de avond.

Excursies

Paris Nouveau pakket 2023:  € 58 p.p.

Bezoek aan Opéra Garnier
Boottocht op de Seine
Bezoek aan Père Lachaise
Driegangendiner in het hotel

Paris Nouveau pakket 2024:  € 64 p.p.

Bezoek aan Opéra Garnier
Boottocht op de Seine
Bezoek aan Père Lachaise
Driegangendiner in het hotel

x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxeviersterrencar voorzien van Onboard entertainment system, bar, toilet, dvd en airco
  • 1 x overnachting in een viersterrenhotel aan de rand van de stad, op basis van tweepersoonskamer met bad of douche en toilet
  • 1 x Ontbijtbuffet 
  • Lokale taks

Niet inbegrepen

  • Alle maaltijden en dranken ( behalve ontbijt dag 1)
  • Toegangsgelden, uitstappen en openbaar vervoer
  • Reis- & annuleringsverzekering 2023: 4.25 € per persoon, per dag
  • Reis- & annuleringsverzekering 2024 : 4.50 € per persoon, per dag
  • De fooi van de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van Uw waardering en appreciatie

Kortingen

Korting alleenreizende    - €36.5 

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor. 
Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Steden en dorpen die we bezoeken tijdens onze excursies zijn niet altijd overal rolstoelvriendelijk. Ons team staat u uiteraard telkens bij om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Bij culturele-, rond- & natuurreizen wordt er veel bezocht en dus ook gewandeld. Mensen die minder goed te been zijn, moeten hierbij wel rekening houden.

Faciliteiten