Parijs - Paris Nouveau

Frankrijk - 2 dagen

Je kent Parijs al? Maar misschien zijn er nog een paar gezellige hoekjes om te ontdekken!
De voorlopers van de grote winkels met prachtige etalages of een stukje van de Gouden driehoek?
Heb je al de vele marmersoorten ontdekt in Opera Garnier?
De kantoorstad van Parijs zal je ongetwijfeld ook boeien en in Père Lachaise is er veel te horen over vervlogen tijden van grote namen.

Novotel Rueil Malmaison

Het Novotel Paris Rueil Malmaison ligt in Rueil 2000, niet ver van de oevers van de Seine en op slechts 50 meter van het RER-station, waar u de trein kunt nemen naar de Champs-Elysées en de zakenwijk La Défense.
De ruime kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van airco, tv, gratis WiFi, minibar & badkamer met toilet, bad en haardroger. Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet verzorgd en in het Novotel Café kunt u terecht voor een drankje.

Programma

1ste dag

Vertrek om 6h30 vanuit onze centrale vertrekhal richting Parijs, facultatief ontbijt onderweg. In de voormiddag bezoek aan de bekende begraafplaats Père Lachaise, de laatste rustplaats van heel wat beroemdheden als Gilbert Bécaud, Laurent Fignon en Edith Piaf. Daarna brengt de autocar ons tot de Place de l'Opera. Vrij middagmaal. In de namiddag mogelijkheid om vrij te wandelen, shoppen of meegaan op wandeling (o.a. Place Vendome, Jardin des Tuileries, Place de la Concorde, La Madeleine, enz...) met onze gids. Om 17u rondvaart van een uur op de seine lands de vele historische gebouwen zoals de beroemde kathedraal. Daarna naar La Défense voor avondmaal en overnachting in ons hotel.

2de dag
Via de brede Champs Elysées starten we een stadsrondrit (met nog een aantal fotostops). We eindigen onze rondrit aan Place de L'Opera, vrij namiddagmaal en dan staat het bezoek aan de Opera Garnier gepland. Na een vrij middagmaal en dit verbluffend mooi bezoek rijden we nog door naar het gezellige Montmartre waar een foto aan de prachtige Sacré Coeur niet kan ontbreken. Om 16u verlaten we de lichtjesstad en keren we terug naar Menen, avondstop langs de autosnelweg.

Excursies

Paris Nouveau pakket:  € 58 p.p.

Bezoek aan Opéra Garnier
Boottocht op de Seine
Bezoek aan Père Lachaise
Driegangendiner in het hotel

x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxeviersterrencar voorzien van Onboard entertainment system, bar, toilet, dvd en airco
  • 1 x overnachting in een viersterrenhotel aan de rand van de stad, op basis van tweepersoonskamer met bad of douche en toilet
  • 1 x Ontbijtbuffet 
  • Lokale taks

Niet inbegrepen

  • Alle maaltijden en dranken ( behalve ontbijt dag 1)
  • Toegangsgelden, uitstappen en openbaar vervoer
  • Reis- & annuleringsverzekering: 4.25 € per persoon, per dag
  • De fooi van de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van Uw waardering en appreciatie

Kortingen

Korting alleenreizende    - € 36.5 

 

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor. 
Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Steden en dorpen die we bezoeken tijdens onze excursies zijn niet altijd overal rolstoelvriendelijk. Ons team staat u uiteraard telkens bij om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Bij culturele-, rond- & natuurreizen wordt er veel bezocht en dus ook gewandeld. Mensen die minder goed te been zijn, moeten hierbij wel rekening houden.

Faciliteiten