Parijs - Paris Nouveau

Frankrijk - 2 dagen

Je kent Parijs al? Maar misschien zijn er nog een paar gezellige hoekjes om te ontdekken!
De voorlopers van de grote winkels met prachtige etalages of een stukje van de Gouden driehoek?
Heb je al de vele marmersoorten ontdekt in Opera Garnier?
De kantoorstad van Parijs zal je ongetwijfeld ook boeien en in Père Lachaise is er veel te horen over vervlogen tijden van grote namen.

Novotel Rueil Malmaison

Het Novotel Paris Rueil Malmaison ligt in Rueil 2000, niet ver van de oevers van de Seine en op slechts 50 meter van het RER-station, waar u de trein kunt nemen naar de Champs-Elysées en de zakenwijk La Défense.
De ruime kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van airco, tv, gratis WiFi, minibar & badkamer met toilet, bad en haardroger. Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet verzorgd en in het Novotel Café kunt u terecht voor een drankje.

Programma

1ste dag

Vertrek om 6h30 vanuit onze centrale vertrekhal richting Parijs, facultatief ontbijt onderweg. In de voormiddag bezoek aan de bekende begraafplaats Père Lachaise, de laatste rustplaats van heel wat beroemdheden als Gilbert Bécaud, Laurent Fignon en Edith Piaf. Daarna brengt de autocar ons tot de Place de la Concorde en de Madeleine kerk. Vrij middagmaal. In de namiddag uitgebreide stadsrondrit op de Rive Gauche voorbij de Bibliothèque François Mitterand, het Île de la Cité, les Invalides tot de Eiffeltoren. Om 17h rondvaart van een uur op de Seine langs de vele historische gebouwen zoals de beroemde kathedraal. Daarna naar La Défense voor avondmaal en overnachting in ons hotel.

2de dag
Via de brede Champs Elysées bereiken we opnieuw de Madeleine. Korte wandeling langs de Place Vendôme met het Ritz hotel tot de Opéra Garnier voor bezoek aan dit verbluffend mooie gebouw. Na een vrij middagmaal keuze uit shoppen in het immense winkelcentrum Lafayette of wandeling langs het Louvre, de Tuileries en de Rue Royale. Vertrek bij de Madeleine en langs de Place de Clichy en de Place Pigalle verlaten we Parijs. Avondstop langs de autosnelweg.

Excursies

Paris Nouveau pakket: €54 p.p.

Bezoek aan Opéra Garnier
Boottocht op de Seine
Bezoek aan Père Lachaise
Driegangendiner in het hotel

x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxeviersterrencar voorzien van Onboard entertainment system, bar, toilet, dvd en airco
  • 1 x overnachting in een viersterrenhotel aan de rand van de stad, op basis van tweepersoonskamer met bad of douche en toilet
  • 1 x Ontbijtbuffet 
  • Lokale taks

Niet inbegrepen

  • Alle maaltijden en dranken ( behalve ontbijt dag 1)
  • Toegangsgelden, uitstappen en openbaar vervoer
  • Reis- & annuleringsverzekering 
  • De fooi van de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van Uw waardering en appreciatie

Kortingen
Korting alleenreizende - € 33,30

 

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor. 
Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Steden en dorpen die we bezoeken tijdens onze excursies zijn niet altijd overal rolstoelvriendelijk. Ons team staat u uiteraard telkens bij om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Bij culturele-, rond- & natuurreizen wordt er veel bezocht en dus ook gewandeld. Mensen die minder goed te been zijn, moeten hierbij wel rekening houden.

Faciliteiten