Holland Deluxe

Den Haag, Delft & Gouda

Dit is een echt klassehotel die prachtig ingericht is, en zoals elk Van der Valk hotel is het kraaknet en tot in de puntjes verzorgd.
Het hotel beschikt over 187 luxe kamers voorzien van 42 inch flatscreen, airco, kluisje, telefoon, kleine koelkast, Douwe Egberts koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met whirlpool, inloopdouche en rainshower, toilet en haardroger.
Elke ochtend serveert men een uitgebreid luxe ontbijt met verse broodjes, eitjes, kaas- en vleeswaren, zalm, carpaccio, fruitsalade en zoete lekkernijen. ’s Avonds bereidt de chefkok samen met zijn keukenbrigade een heerlijk driegangendiner met kraakverse ingrediënten. In de gezellige hotelbar is het genieten tot 24.00 u.

Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp ****

Dit is een echt klassehotel die prachtig ingericht is, en zoals elk Van der Valk hotel is het kraaknet en tot in de puntjes verzorgd.
Het hotel beschikt over 187 luxe kamers voorzien van 42 inch flatscreen, airco, kluisje, telefoon, kleine koelkast, Douwe Egberts koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met whirlpool,  inloopdouche en rainshower, toilet en haardroger.
Elke ochtend serveert men een uitgebreid luxe ontbijt met verse broodjes, eitjes,  kaas- en vleeswaren, zalm, carpaccio, fruitsalade en zoete lekkernijen. ’s Avonds bereidt de chefkok samen met zijn keukenbrigade een heerlijk driegangendiner met kraakverse ingrediënten. In de gezellige hotelbar is het genieten tot 24.00 u.

Dag 1:

We vetrekken om 06u30 vanuit de centrale vertrekhal van Herman & Vandamme. Via de autosnelweg rijden we over Gent en Antwerpen richting de Nederlandse grens. We houden even halt voor een half uurtje om 8u00 voor een facultatief ontbijt. Om 10u00 komen we aan in de hippe stad Den Haag, u geniet van een uitgebreide stadswandeling met onze ervaren gids. Nadien is er een vrij moment voor een facultatieve lunch.

Na de lunch gaan we verder op ontdekking in Den Haag, met z’n allen een boottocht door grachten. Na de boottocht krijgt u de vrije tijd om deze leuke hippe stad te ontdekken, de prachtige monumenten, gezellig winkelen of genieten van een drankje op één van de vele terrasjes. Om 17u30 vertrekken we richting het hotel.

Dag 2:

Na een heerlijk ontbijt in het hotel, vertrekken we naar Delft. Allereerst bezoeken we het Royal Delft museum, waar in de 17e eeuw een aardefabriek zeer actief was en nog steeds is.  Na de boeiende rondleiding in het museum vertrekken we naar Gouda, de stad die we allemaal kennen van de Gouda kaas. We vertrekken omstreeks 16u30 terug richting Menen, we voorzien nog een stop. Aankomst in Menen om 20u00.

x

Inbegrepen

Inclusief

 • Vervoer per luxeviersterrencar voorzien van On Board Entertainment, bar, toilet, dvd & airco
 • Ervaren Herman & Vandamme Chauffeur
 • Ervaren Herman & Vandamme Gids
 • Gouda Cheese Experience
 • Royal Delft Museum
 • Rondvaart in de grachten van Den Haag & Scheveningen
 • Stadwandeling in Den Haag
 • Overnachting in Van der Valk Hotel den Haag Nootdorp
 • Gratis WiFi
 • Ontbijtbuffet
 • Driegangendiner
 • Toeristenbelasting

Supplementen

Korting Single: €-145,00

Niet inbegrepen

In de prijs is niet inbegrepen

 • Dranken en maaltijden die niet op het programma werden vermeld.
 • Annulering- en bijstandsverzekering (€ 4,50 per dag per persoon)
 • De fooi van de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Kortingen

single : - €145.00

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor. 
Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar

Informatie voor mindervaliden

Steden en dorpen die we bezoeken tijdens onze excursies zijn niet altijd overal rolstoelvriendelijk. Ons team staat u uiteraard telkens bij om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Bij culturele-, rond- & natuurreizen wordt er veel bezocht en dus ook gewandeld. Mensen die minder goed te been zijn, moeten hierbij wel rekening houden.

Faciliteiten