Deze reis is perfect voor gezinnen. Ook de aller kleinste die nog met de buggy op pad gaan zullen niets tekort komen tijdens deze 4-daagste. Je trekt op avontuur in de Limburgse natuur, door bossen en heiden Je fietst op grote hoogte door de bomen. Geen ervaren fietser? Geen enkel probleem u kan altijd kiezen voor een e-bike waarmee u zonder moeite alle hellingen kan trotseren. In Limburg valt uiteraard ook altijd iets lekkers te proeven.

Kinderen die grote dierenfan zijn zullen zich tijdens deze reis zeker ook vermaken. Ze kunnen kan in de b&b waar u overnacht een ritje maken op de ponys. U kan de vlinderwandleing in het Kattenbos maken en u bezoek een Alpaca boerderij. Ook op de hoeve waar u verblijft zijn heel wat dieren waar de uitbaters u met veel plezier meer over vertellen.

Voor de ouders is ook een bezoekje aan de brouwerij van Achel voorzien zodat ook de mama's en de papa's kunnen genieten van het beste wat Limburg te bieden heeft. De taartliefhebber komt in Limburg ook zeker aan zijn trekken door het streekproduct bij uitstek, De Limburgse Vlaai. 

B&B Franciscushof

Een boerderij, boerderijdieren, heel veel ruimte en de prachtige Limburgse natuur. Meer heb je niet nodig om de perfecte vakantie te beleven. Of je nu graag de handen uit de mouwen steekt, het leuk vindt om eropuit te trekken, of gewoon rustig wil genieten: Franciscushof heeft alles om van jouw vakantie een toffe ervaring en superleuke herinnering te maken. 

Limburg, de fietsprovincie bij uitstek met natuurlijk ‘Fietsen door de Bomen’ in Bosland.  ‘Fietsen door de Bomen’ legt net als ‘Fietsen door het Water’ in Bokrijk een nieuwe beleving op het fietsroutenetwerk in Limburg.

De Groote Heide is, door zijn variatie en uitgestrektheid, een paradijs voor actieve buitenmensen. Voorzien van een uitgebreid netwerk van wandelpaden, fietspaden, ruiterpaden, wieler- en MTB-routes. Voor een korte trip, maar zeker ook voor dagvullende plannen waarin grote delen van het gebied doorkruist worden. En dat tegen een decor van prachtige en gevarieerde natuur, met bossen, heidevelden, vennen, beken, beekdalen en boerenland. Ook wie rust en stilte zoekt, voelt zich hier zeker thuis. Je zou het haast vergeten maar naast de vele natuur liggen er ook zes gemeentes in en rond De Groote Heide. En net als de natuur ook al in een grote variëteit. Van een grote hippe stad als Eindhoven tot charmante kleine dorpjes zoals Pelt.. En van alles daar tussenin. Combineer je natuurbezoek met lekker winkelen, uit eten, een voorstelling of evenement.

Franciscushof biedt u de mogelijkheid om elektrische fietsen of bakfiets te huren.

In Sint-Huibrechts-Lille kan je prachtig wandelen rondom het kanaal Bocholt-Herentals. Deze wandelingen brengen je terug naar de tijd van de Teuten. Tijdens de wandelingen ontdek je mooie teutenwoningen en geniet van de rust die het kanaal Bocholt-Herentals uitstraalt.

Over Hechtel-Eksel, Lommel, Pelt en Peer strekken zich eindeloze dennen- en loofbossen, helderblauwe meertjes, zandduinen, vruchtbare beekvalleien, vennen en graslanden uit. Dit gebied staat bekend als Bosland, een topbestemming voor wandelaars, fietsers, ruiters én kinderen. Speelbossen, speurtochten en buggyvriendelijke routes maken dit avonturenbos extra gezinsvriendelijk.

• Verzorgde kamers
• U wordt met open armen ontvangen door Dominique en Line 
• Kinderboerderij
• Ijssalon met artisanaal ijs
• Heerlijk terras om te genieten
tijdens of na een heerlijke dag
• Het aards paradijs voor kids
• Rustig gelegen langs wandel- en fietsroutes

x

Inbegrepen

• 3 x Overnachtingen
• 3 x Ontbijt
• 1 x Apero picknick
• 1 Ijsje op het Franciscushof
• Voor kids van 4 tem 12 jaar, één ponyrit
Inlcusief Picknick ‘t pleintje

• Single ...................................................................54 euro pp
• E-bike ....................................................................28 euro pp

Kamers

Gastekamer

Alle gastenkamers zijn volledig nieuw ingericht in de voormalige schuur van onze boerderij in Noord-Limburg. 
Het uitgebreid ontbijt kan zowel op de kamer als in de ontbijtruimte genomen worden.

Al kamers beschikken over:

– airco
– badkamer (douche, lavabo en toilet)
– een zithoek met televisie.
– een kitchenette met espresso apparaat, koelkast en microgolfoven.
– WIFI-internetverbinding
– een gemeenschappelijke ruimte met buitenkeuken

Faciliteiten