De nieuwe Zomerbrochure is er!

Scrol naar beneden en ontdek ze als eerste!


Boek nu uw volgende reis online en ontvang 5% korting!

(*) niet geldig op promoreizen (2de persoon aan €1,00)


Voor wie? 

Je bent gebeten door militaire geschiedenis of je hebt interesse in de vele militaire conflicten die in Europa hebben plaats gevonden. Iedereen die meer wil te weten komen over bepaalde thema’s, veldslagen of aspecten uit die militaire conflicten.

Wat is het? 

Een reisclub voor iedereen die interesse heeft in militaire geschiedenis & herdenking. Of je nu kenner bent of nog maar net de materie ontdekt, onze gespecialiseerde gidsen nemen u mee op hun geheel gepassioneerde wijze naar de voormalige slagvelden, begraafplaatsen, bekende en minder bekende memorialen, bijzondere herdenkingsplaatsen en nog veel meer. Op die manier gaan we dieper in op de verhalen van o.a. de eerste en tweede wereldoorlog.

Meer info?

KLIK HIER!

En Route is het nieuwste reisconcept van Herman & Vandamme. Voor dit reisconcept creëerden uw favoriete reisexperts originele kortbij vakanties met telkens een unieke twist aan.

Anders dan het vertrouwde Herman & Vandamme aanbod zijn dit geen reizen met de autocar. U kan deze reizen binnen uw eigen bubbel en met uw eigen vervoer maken. Je vertrekt dus op je eigen tempo met een roadbook van Herman & Vandamme boordevol leuke excursies en tips voor een onvergetelijke reis.

Heb jij een favoriete bestemming die nog niet in ons aanbod zit? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te melden onze experts gaan er onmiddellijk mee aan de slag. Voor meer info Klik Hier.

Voor wie? 

Je bent single of je partner reist niet graag en je wil graag op reis maar.. niet alleen. Je zou graag leuke mensen ontmoeten om mee op reis te gaan.

Wat is het? 

Een leuk initiatief voor singles die graag op reis willen en op zoek zijn naar reisgezelschap. Wij bieden enerzijds een reisaanbod voor singles, en anderzijds een aantal thema-avonden zodat u mensen kan ontmoeten met dezelfde interesses.

Meer info?

KLIK HIER!

Hotels met aqua park

Interessant...

Promo: tweede persoon aan 1 euro

*Bij Spanjereizen, citytrips 

Onboard Entertainment System 

Ontdek hier ons Onboard Entertainment System. Het is geen gratis wiFi maar een systeem die werkt op een intern circuit binnen de car waarbij u geen data verbruikt. U dient alleen de app te downloaden volgens de instructies en u kan ongelimiteerd gebruik maken van films, series, muziek, spelletjes… De instructies om de app te downloaden kan u vinden op www.hervan.be of vraag naar onze flyer!

Populaire stedentrips bij Herman & Vandamme!

Weekendje Giethoorn & de Zuiderzee

Op zoek naar een leuk weekendje weg? Ga met ons mee naar Giethoorn en de Zuiderzee. Giethoorn heeft niet voor niets de bijnaam "Het Venetië van het noorden". Met haar pittoreske huisjes en vele kanaaltjes doet Giethoorn soms meer denken aan een sprookjeswereld dan aan een stadje in Nederland.

Verder ontdek je tijdens dit weekend hoe Nederland een van de meest ambitieuze plannen uit hun geschiedenis in werking stelde en hoe Nederland daardoor letterlijk een groter land werd.

Boek nu!

Weet u het nog niet?

Geen probleem! Wij houden u op de hoogte van de beste bestemmingen en evenementen.

Schrijf u hieronder in op onze nieuwsbrief om exclusieve aanbiedingen en gratis reisadvies te ontvangen.