En Route

DAG 1 – Efteling

Bij aankomst in Kaatsheuvel kan je de auto gratis parkeren op het parkeerterrein van het hotel. De entree tickets voor de Efteling en de Beekse Bergen kan je ophalen bij de receptie. De kamer is gereed vanaf 15.00 uur maar de bagage kan je achterlaten in de bagageruimte. De Efteling ligt op slechts 500 meter loopafstand van het hotel.

Na een lange dag in de Efteling is het nu tijd om te ontspannen! Reserveer je tafeltje bij de GuestHouse FoodBar en geniet van een heerlijk diner!

DAG 2 – Beekse Bergen

Na een heerlijk ontbijt is het tijd om uit te checken aan de receptie. Wees niet getreurd je hoeft nog niet naar huis want deze dag staat in het teken van een bezoek aan het leukste safaripark van Nederland de Beekse Bergen. De Beekse Bergen ligt op circa 20 minuten rijden van het hotel. De Beekse Bergen kan je te voet, met de auto of zelfs met de boot ontdekken.

Guesthouse Hotel, Kaatsheuvel

Het GuestHouse Hotel is de ideale uitvalsbasis voor jouw volgende avontuur. Op loopafstand van de Efteling (500 meter) en op slechts 20 minuten rijden van de Beekse Bergen is dit hotel dé plek waar jij lekker kunt uitrusten na een lange dag vol activiteiten.

Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis. Na een dag vol avontuur spelen de kinderen lekker op de Daktuin of in de Living en kom jij heerlijk tot rust onder het genot van een hapje en een drankje.

Op de daktuin is ook een minigolf baan aanwezig waar je de strijd kan aangaan met jouw reisgezelschap. In de GuestHouse FoodBar kan je dagelijks terecht voor een heerlijk hapje eten in ongedwongen sferen, waar ook voor de kinderen voldoende keus is. Maar, jouw avontuur begint pas echt na een goede nachtrust in een van onze bijzondere familiekamers. Ruim en nog ietsje ruimer met bijzondere bedden voor de hele familie, leuk en ook praktisch ingericht. Wist je dat?! Het GuestHouse Hotel het eerste zespersoons bed van Nederland heeft? Je blijft misschien niet lang maar je blijft het je wel lang herinneren!

x

Inbegrepen

  • 1 X overnachting in GuestHouse Hotel
  • 1 X ontbijt
  • Ticket(s) Efteling
  • Ticket(s) Beekse Bergen

Kamers

Bunkhouse Room

De kamers zijn gelegen aan de Noord- en Oostkant van het hotel en dichtbij de verschillende faciliteiten en de receptie. De kamer is uitgerust met een heerlijke stoel, kluisje en een interactieve TV. Elke bed is voorzien van zijn eigen oplaadstation voor alle mobiele devices. Eventuele drankjes kan je koel bewaren in het aanwezige koelkastje.

Faciliteiten

Maaltijden

Kamer & Ontbijt

Schuif 's ochtends aan voor een heerlijk ontbijt met vers fruit, boterkoeken en nog veel meer. 

Hebt u 's avonds nog niet gegeten of wil je nog gezellig iets eten bij een drankje op het terras geen enkel probleem de keuken is open van 12u 's middags tot 22u.