Rüdesheim, Trier & Koblenz

Parkhotel Rüdesheim

Dit hotel heeft een schitterende locatie: in het hartje van het historisch centrum van Rüdesheim, tegenover de pier van de veerboot en op wandelafstand van de beroemde 'Drosselgasse'. Alle kamers van ons hotel hebben een panoramisch uitzicht op de stad of de Rijn, tv, WiFi en badkamer met douche/bad, haardroger en toilet.  In het restaurant van het parkhotel geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds worden zowel traditionele als internationale gerechten gereserveerd. Op het gezellig terras van het hotel kan u genieten van het prachtig uitzicht op de Rijn.

Twee steden aan de Rijn en één aan de Moezel. Deze drie historische parels van Duitsland hebben allemaal een fantaschtische kerstmarkt. Geniet van de gezellige duitse kerstsfeer op deze typische "Weihnachtsmärkte". Ontdek de duitste gastvrijheid tijdens de meest magische periode van het jaar. Lekker eten, lekkere dranken en een betoverende sfeer. Naast de gezellige sfeer het eten en drinken kan er natuurlijk ook geshopt worden. Bent u nog op zoek naar dat ene perfecte kerstcadeau? Neem zeker een kijkje op deze kerstmarkten je vindt er namelijk alles van houtenspeelgoed tot kerstversiering.

Programma

Dag 1
Vertrek vanuit onze centrale vertrekhal te Menen omstreeks 06.30u.  Bezoek aan de Kerstmarkt van Trier. Facultatief avondmaal en overnachting in Parkhotel Rüdesheim.

Dag 2
S'ochtends genieten we van een lekker ontbijt in het hotel en bezoeken we de kerstmarkt van Rüdesheim. Facultatief avondmaal en overnachting in ons hotel

Dag 3
Na het ontbijt vertrekken we richting de kerstmarkt van Koblenz.
In de late namiddag vertrekken we naar Menen. Aankomst voorzien omstreeks 20u30.

x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe viersterrenautocar voorzien van Onboard entertainment systeem, bar, toilet, dvd & airco
  • 2x Overnachting in een parkhotel Rûdesheim in een standaartkamer met bad/ douche en toilet
  • 2x Ontbijt
  • Bezoek aan de kerstmarkt van Rüdesheim, Trier & Koblenz
  • Lokal taks

Niet inbegrepen

  • Alle maaltijden behalve 2x ontbijtbuffet
  • Alle dranken
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van uw waardering en appreciatie

Korting
Single                           - € 104.40

Supplement
Halfpension (2x diner)     € 32,00 p.p.

Annulatie

Bij onvoldoende deelnemers kan uw reis tot 60 kalenderdagen vóór de voorziene vertrekdatum geannuleerd worden. Indien mogelijk stellen wij u een alternatief voor.  Het minimum aantal deelnemers dat nodig is om de reis te laten doorgaan is 60 % van de autocar.

Informatie voor mindervaliden

Het hotel is aangepast aan de noden van andersvaliden. Er is een lift aanwezig. Het programma is haalbaar met een manuele rolstoel.

Kamers

Single kamer

Alle kamers van ons hotel hebben een panoramisch uitzicht op de stad of de Rijn, tv, WiFi en badkamer met douche/bad, haardroger en toilet

Twee persoonskamer

Alle kamers van ons hotel hebben een panoramisch uitzicht op de stad of de Rijn, tv, WiFi en badkamer met douche/bad, haardroger en toilet

Faciliteiten

Maaltijden

Kamer met ontbijt

U kunt genieten van ons heerliijk ontbijtbuffet.

Halfpension

halfpension