Je vertrekt met je eigen wagen of met een minibusje van Herman & Vandamme richting nederland naar het dorpje Zwartsluis. Na het inchecken in het hotel krijgt u uw fietroutes en alle invo over de rondvaart in Giethoorn. Indien u ook fietsen gehuurd had kan u deze ook aan het hotel afhalen. Op de dag dat u in het hotel aankomt kan u ook genieten van een heerlijk dinner in het Live cooking restaurant van het hotel "De Combuijs". 

Er is ook een uitstap naar Giethoorn voorzien inclusief een boottocht waar je ontvangen wordt met koffie en gebak. In het hotel kan je ook gebruik maken van het indoor zwembed. Er is ook overal WiFi aanwezig in het hotel. Ook wordt een parking voorzien voor de wagen en is er een overdekte en afgesloten fietsenstalling aanwezig met laadpunten voor e-bikes.

Hotel Zwartewater

Dit mooie hotel aan de zwarte water rivier die het Zwarte meer verbind met Zwolle heeft heel wat te bieden. Een prachtig uitzicht, mooie kamers, een bowlingbaan, biljart en een binnenzwembad. Voor het avondeten kan je in restaurant De Combuijs genieten van showcooking en een heerlijk diner. geniet je liever van het uitzicht tijdens het eten geen enkel probleem het restaurant beschikt over een terras vlak aan het zwarte water.  

 

De moderne kamers zijn volledig uitgerust met een volledig ingerichte badkamer en alle andere faciliteiten. Het hotel beschikt ook over een welness die tegen een toeslag kan gebruikt worden. Dit hotel is perfect voor koppels maar kan met al haar faciliteiten ook andere reizigers zeker bekoren.

Op 01/06 sluit het indoor zwembad in hotel Zwartewater voor renovatie.

 

x

Inbegrepen

  • 2 x overnachting in ruime hotelkamer
  • 2 x een uitgebreid ontbijt buffet
  • 1 x culinair diner in live cooking restaurant “de Combuijs” op dag van aankomst
  •  Fietskaart met routes
  • 2 uur rondvaart in Giethoorn en nationaalpark Weerribben-Wieden
  • Een kopje koffie met appelgebak voorafgaand aan de rondvaart
  • 1 x een lunchpakket

Niet inbegrepen

  • Fietsen kunnen worden bij gehuurd (mits beschikbaarheid). Deze worden dan aan het hotel aan u overhandigd 
  • Single supplement: €21.00
  • Optioneel fietsverhuur

Kamers

Standaard Kamer

Deze ruime kamers bieden ofwel zicht op de stad of op ded rivier. Ze zijn volledig uitgerust met een bad, douche, handdoeken, haardroger, tv, airco, balkon, koffiezet en zoveel meer. Deze kamer is zowel beschikbaart in Dubbel (1 groot bed voor 2 personen) als in Twin (2 bedden voor 1 persoon). Kortom deze perfect uitgeruste kamers bieden u alle comfort om tot rust te komen na een dag wandelen en bezoeken.

Faciliteiten