Fenals Garden

Fenals Garden

Dit fantastische viersterrenhotel is gelegen in de wijk Fenals, vlak buiten het centrum van Lloret de Mar. De bushalte voor het hotel zorgt voor een gemakkelijke bereikbaarheid. Het hotel heeft een mooi binnen- en buitenzwembad. Ontspan in de sauna of jacuzzi en geniet 's avonds van de animatie.

De kamers beschikken over satelliet TV, airco, terras of balkon, telefoon en badkamer met bad/douche, toilet en haardroger. 

 

Dag 1: Afreis om 15.00 u. vanuit onze centrale vertrekplaats. De reis gaat over Reims / Parijs, waar een halte is voorzien met mogelijkheid tot avondmaal(facultatief). ‘s Avonds heeft u een film aan boord van de autocar. Nachtrit over de Franse autosnelwegen richting Dijon – Lyon

 

Dag 2: ‘s Morgens omstreeks 08.00 u. bereiken wij de vakantiebestemmingen. In het hotel heeft u de mogelijkheid een facultatief ontbijt te nemen. Vrije voormiddag. Onze kamers in het hotel zijn beschikbaar vanaf 12.00 u.

 

Dag 7,8,11,16: Na het ontbijt verlaten wij de kamers omstreeks 09.00 u. Facultatief middagmaal in uw vakantiebestemming en omstreeks 16.00 u. vertrekken wij richting België. Er is een halte voorzien in Frankrijk voor het avondmaal(facultatief). Terugreis via dezelfde weg als de heenreis.

 

Dag 8,9,12,17: Ontbijt, aankomst in België omstreeks 10.30 u.

Inbegrepen

  • Vervoer per luxeviersterrencar voorzien van Onboard entertainment system, bar, toilet, dvd & airco
  • Overnachting in het 4 sterren hotel op basis van halfpension

Niet inbegrepen

  • Maaltijden en dranken tijdens de héén-en terugreis
  • Alle dranken ter plaatse
  • Reis-en annulatieverzekering,
  • Facultatieve uitstappen en toegangsgelden
  • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend en is een uiting van Uw waardering en appreciatie

Supplementen

Korting kind 0 t.e.m. 12 jaar **: -65%

Korting 3e en 4e volwassene: -55%

Volpension 8d: €32 p.p.

Volpension 9d: €38 p.p.

Faciliteiten