4R Playa Park

4R Playa Park

Bent u op zoek naar rust en genieten? Het 4R Playa Park Hotel is uw bestemming. Het ligt aan de Middellandse Zee, in de rustigste wijk van Salou en omringd door de magische stranden van Salou, in het hart van de Costa Daurada.

In Hotel 4R Playa Park zijn de kamers aangepast aan al uw behoeften en de beste faciliteiten om u een uniek verblijf te garanderen: twee zwembaden, een tuin en een groot solarium waar u kunt zonnebaden.

Als u met uw gezin komt, kunt u in Hotel 4R Playa Park genieten van het het activiteitenprogramma dat voor alle leden van het gezin is voorbreid. Een uniek voorstel voor een 10 sterren vakantie!

° 100 m van het strand

° 400 m van het centrum

° Animatie, miniclub, livemuziek & thema avonden ° 2 Zwembaden (1 kids & 1 adults)

° Buffetrestaurant

° Zonneterrassen & bar

Dag 1: Afreis vanuit onze centrale vertrekplaats om 10u. De reis gaat over Reims / Parijs, waar een halte is voorzien met mogelijkheid tot avondmaal(facultatief). ‘s Avonds heeft u een film aan boord van de autocar. Nachtrit over de Franse autosnelwegen richting Dijon – Lyon.

Dag 2: ‘s Morgens omstreeks 04.00 u. (De kamers zijn onmiddellijk beschikbaar) bereiken wij de vakantiebestemmingen. In het hotel heeft u de mogelijkheid een facultatief ontbijt te nemen. Vrije voormiddag.

Dag 9 / 16: Na het ontbijt verlaten wij de kamers omstreeks 09.00 u. Facultatief middagmaal in uw vakantiebestemming en omstreeks 16.00 u. vertrekken wij richting België. Er is een halte voorzien in Frankrijk voor het avondmaal(facultatief). Terugreis via dezelfde weg als de heenreis.

 

Dag 10 / 17: Ontbijt, aankomst in België omstreeks 10.30 u.

x

Inbegrepen

  • Vervoer per luxeviersterrencar voorzien van Onboard entertainment systeem, toilet, dvd, airco en verwarming.
  • Verblijf in hotel 4R Playa Park op basis van halfpension.

Niet inbegrepen

  • Alle maaltijden en dranken tijdens de héén-en terugreis
  • Alle dranken ter plaatse
  • Reis-en annulatieverzekering 2022 (€4 p.p/dag)
  • Lokale taks
  • Facultatieve toegangsgelden en excursies
  • De fooi voor de chauffeur is vrijblijvend

Kamers

Standaard Tweepersoonskamer

Deze kamer met airconditioning heeft gratis WiFi en een flatscreen-tv. Voor gebruik van het kluisje geldt een toeslag. Er is ook een balkon aanwezig. De Badkamer is voorzien van een haardroger.

Faciliteiten

Maaltijden

Halfpension

Ontbijt en diner inbegrepen, beginnend met ontbijt op de dag na de aankomstdag en eindigend met ontbijt op de vertrekdag. Drank is nog niet inbegrepen. Ruime keuze bij ontbijt en diner.