SNELKEUZE: reis mini-trip city-trip weekend

Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.

QUICK SELECT TOOL
ZOEK REIZEN

Optie op annulatie

Indien een reis is volgeboekt op een bepaalde datum en u toch meewilt, dan kunt u zich hier inschrijven om op een wachtlijst geplaatst te worden. In het geval dat er ťťn of meerdere mensen annuleren voor deze bestemming en op deze datum, dan zal u worden gecontacteerd om alsnog de gewenste reis te reserveren.
Onvolledig ingevulde formulieren komen niet in aanmerking.


Costa Brava - Santa Susanna
27-04-2012
8 dagen
Vul uw naam in. We konden uw naam niet verwerken. Controleer of u geen html/javascript/... gebruikt in uw naam.
Vul uw voornaam in. We konden uw voornaam niet verwerken. Controleer of u geen html/javascript/... gebruikt in uw voornaam.
Vul uw adres in. We konden uw adres niet verwerken. Controleer of u geen html/javascript/... gebruikt in uw adres.
Vul uw postcode in. Vul uw gemeente in. We konden uw postcode niet verwerken. Controleer of u geen html/javascript/... gebruikt in uw postcode. We konden uw gemeente niet verwerken. Controleer of u geen html/javascript/... gebruikt in uw gemeente.
Vul uw adres in.
Vul uw e-mailadres in. Het ingevulde e-mailadres lijkt niet correct te zijn. Controleer of u het volgende formaat gebruikt: naam@domein.be
We konden uw telefoon niet verwerken. Controleer of u geen html/javascript/... gebruikt in uw telefoon.
Vul het aantal personen in. We konden het aantal personen niet verwerken. Controleer of u geen html/javascript/... gebruikt in het aantal personen. Gelieve een numerieke waarde op te geven bij het aantal personen.

Let op!
Dit is GEEN boeking, u neemt enkel een optie op een bepaalde reis en datum, voor het geval er plaats zou vrijkomen door annulatie of andere omstandigheden. Beide partijen hebben verder geen verplichtingen!