Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf woensdag, 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Barcelona

  Barcelona

  -5%
  • Spanje
  • 8 dagen

  Barcelona...

  Is een rasechte wereldstad!
  Wie eens in Barcelona is geweest, komt er beslist nog eens terug! Je verveelt je er nooit: je kan er urenlang shoppen op de vijf kilometer lange Shopping Line, gezellig kuieren in La Boquieria, zonnen op het strand van La Barceloneta, smullen van de overheerlijke tappas in één van de honderden bodega's, toasten met een sprankelende cava, fuiven in Port Vell, ...

  Ontdek er de talrijke kunstschatten, die Gaudi aan Barcelona schonk, zoals de wereldberoemde Sagrada Familia, het Güellpaleis en het Güellpark, Casa Mila, het Casa Batlló, de kerk van Colonia Güell, ... Maar ook talrijke andere kunstenaars lieten er hun stempel na met onder meer de prachtige kathedraal, de mozaïek van Juan Miró, de fascinerende schilderijen van Picasso, het indrukwekkende Santa Creu i Santa Pauhospitaal, en nog zoveel meer. Kortom Barcelona is een stad die je absoluut gezien moet hebben!  

  Dagreis met overnachting onderweg

  Tip! Gelieve een aparte bagage te voorzien voor de overnachting onderweg, uw reiskoffer wordt niet uitgeladen!

  Boek en betaal uw reis via internet en ontvang 5% korting op de basisprijs Bekijk het
  programma
 • Hotels

 • Programma

  Programma

  Dag 1
  Vertrek vanuit onze centrale vertrekhal om 06.30u. We rijden over de Franse autosnelwegen, er is een halte voorzien voor het ontbijt en het middagmaal. We overnachten in de streek van Millau, waar ook het diner voorzien is in het restaurant Larzac!

  Dag 2
  Na het ontbijt rijden we richting Pineda de Mar. We komen aan in Pineda de Mar in de vroege namiddag. In de namiddag is er nog een bezoek gepland aan Tossa de mar. Tijdens de avond is een heerlijk diner in buffetvorm voorzien in het hotel. 

  Dag 7
  Na het ontbijt verlaten we de kamers. En na het inladen van de bagage, vertrekken we richting Girona. Tijdens de voormiddag pikken we er een bezoek aan de stad mee en nemen we er een (facultatieve) lunch. In de vroege namiddag trekken we met de autocar richting Millau. We dineren en overnachten opnieuw in de streek van Millau. 

  Dag 8
  Na het ontbijt rijden we via de Franse autosnelwegen richting België. Er is opnieuw een halte voorzien voor een lunch en een koffiepauze. Aankomst voorzien in de centrale hal omstreeks 20.30 u. 

  Facultatieve uitstappen
  Prijs
  Tossa de Mar (Halve dag - incl.lunch)
  € 18,50 p.p.
  Namiddag & avond:  Panoramische tour & de Verlichte fontein
  (Incl. Avondmaal)
  € 46,50 p.p.
  Gaudi-dag (volledige dag)
  € 35,00 p.p.
  Ciutadellapark & voetbalstadion FC Barcelona 
  € 35,00 p.p.
  Girona (Halve dag)
  Gratis
  Barrio Gotico
  € 35,00 p.p.

  Het programma en de prijzen zijn vatbaar aan wijzigingen.

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.