Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf woensdag, 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Bratislava & Tatra gebergte

  Bratislava & Tatra gebergte

  -5%
  • Slowakije
  • 8 dagen

  Slowakije, enkele jaren geleden nog deel uitmakend van het grotere Tsjechoslwakije, zal u verbazen! Wij bezoeken de hoofdstad en reizen door naar het ongerept Tatra-gebergt. Natuurliefhebbers en liefhebbers van berglandschappen kunnen hun hartje ophalen in en rond onze verblijfplaats in Poprad! Maar niet alleen de buitengewoon mooie en enorme verscheidenheid van landschappen, ook de rijke cultuurhistorie zal u bekoren! Bovendien reizen we overdag zodat geen moment verloren raakt noch op de heen of terugreis! Kortom, Slowakije, meer dan zomaar een ... ontdekking!

  Boek en betaal uw reis via internet en ontvang 5% korting op de basisprijs Bekijk het
  programma
 • Hotels

 • Programma

  Programma

  Dag 1 :
  Vertrek uit onze centrale vertrekplaats om 06.30u. Aankomst in Plzen, check-in en avondmaal en overnaching in ons hotel.

  Dag 2 :
  Na het ontbijt maken we kennis met de stad Plzen, waarna we doorreizen richting Bratislava. Facultatief middagmaal tijdens onze tocht door Tsjechië. We komen aan in de Slowaakse hoofdstad waar we in ons hotel het avondmaal nemen. Overnachting.

  Dag 3 :
  Vandaag zijn we de hele dag in de ban van deze Slowaakse stad aan de Donau. We ontdekken de burchtheuvel, de Martinusdom en het Oude stadhuis tijdens een wandeling door het historische stadscentrum. Genieten kan bij de (facultatieve) boottocht op de Donau. Avondmaal en overnachting in Bratislava

  Dag 4 :
  Via Nitra en Banska Bystrica (stadsbezoek) trekken we naar het noorden van Slowakije. Vooraleer we inchecken, maken we kennis met de historische plek Spisska Sobota. Avondmaal en overnachting in de regio High Tatra.

  Dag 5 :
  Na het ontbijt vertrekken we voor ons eerste bezoek: Levoca, een middeleeuws stadje met zijn St.Jacobskerk. Dan wordt het even frisser bij het bezoek aan de ijsgrotten in Dobsinka. We bezoeken tevens de ruines van Spisky Hrad, de grootste burcht van Centraal – Europa. Een lekker avondmaal wacht op ons bij de terugkeer. Overnachting.

  Dag 6 :
  Vandaag staat het openluchtmuseum van Stara Lubovna met zijn prachtig houten kerkje op het programma. In de namiddag trekken we richting Nationaal Park Pienniny en gaan op avontuur bij een heuse vlottentocht. Avondmaal en overnachting .

  Dag 7 :
  Bezoek aan Tatra Nationaal Park. Een mooie rit tot boven brengt ons naar een unieke plek aan het gletsjermeer van Strbske Pleso. Wat een panorama! Avondmaal en overnachting in de omgeving regio Wels.

  Dag 8 :
  Vertrek in de vroege ochtend. Via Oostenrijk en Duitsland richting Menen. Aankomst voorzien omstreeks 20u00

  Facultatieve toegangsgelden: +/- €65,00 per persoon

  Euro en Slowaakse kroon : 1,00 SKK = € 0,03 ( € 1,00 = 33,2910 SKK)

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.