Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf donderdag, 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Paris Nouveau

  Paris Nouveau

  Nieuw
  • Frankrijk
  • 2 dagen

  Parijs wereldstad en lichtstad blijft verrassen. De Franse hoofdstad is een echt openluchtmuseum, je valt er van de ene verbazing in de andere! Bewonder er niet alleen de Franse trots: de Eifeltoren, maar ook de Moulin Rouge, de Champs Elysées, l'Arc de Triomphe, Centre Pompidou, het Louvre, Montmartre, ...
  Parijs als mode-mekka is een paradijs om te shoppen, ontdek de mooiste winkels langs de Champs Elysées

 • Hotels

 • Programma

  Programma

  1ste dag:
  Afreis om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekhal. We rijden onmiddellijk richting Franse grens. Koffiestop langs de autosnelweg. We zetten koers richting centrum. We maken kennis met Parijs aan de hand van een rondrit met de voornaamste bezienswaardigheden zoals Champs Elysées, Eiffeltoren, Gouden driehoek, ... We gaan verder naar La Madeleine voor een bezoek .
  Daarna genieten we van een stadswandeling onder leiding van de Herman & VAndamme gids. Vrij middagmaal. In de namiddag genieten we van een bezoek bij Opera Garnier en  is er vrije tijd in Lafayette. Rond 16.00u. vervolgen we ons stadsbezoek met een wandeling doorhan Passages, Palais Royal, Piramide Louvre, ... .Omstreeks 18.00u. vertrek naar hotel. Gelegenheid tot een facultatief avondmaal in het hotel.


  2de dag:
  Na het ontbijt volgt een gevarieerde rondrit doorheen La Défense. Hierop volgt nog een rondvaart op de Seine en kan u de historische gebouwen bekijken van op het water. Nadien gaat het naar de andere kant van de stad en komen we aan in Le Quartier Latin, de oude studentenbuurt. U hebt de mogelijkheid deel te nemen aan een geleide wandeling in het historische centrum van Parijs. Wie het wil, kan mee gaan eten in groep. In de namiddag volgt dan het laatste stuk van deze citytrip en bezoeken we Père Lachaise .  Om 16.30 u. verlaten we Parijs en reizen af naar België. Onderweg stoppen we nog in Noord-Frankrijk voor een facultatief avondmaal langs de autosnelweg. De aankomst in België is voorzien om 20.30 u.

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.