Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf donderdag, 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Parijs Klassiek

  Parijs Klassiek

  Promo
  • Frankrijk

  Parijs wereldstad en lichtstad blijft verrassen. De Franse hoofdstad is een echt openluchtmuseum, je valt er van de ene verbazing in de andere! Bewonder er niet alleen de Franse trots: de Eifeltoren, maar ook de Moulin Rouge, de Champs Elysées, l'Arc de Triomphe, Centre Pompidou, het Louvre, Montmartre, ...
  Parijs als mode-mekka is een paradijs om te shoppen, ontdek de mooiste winkels langs de Champs Elysées.

 • Programma

  Programma

  1ste dag:
  Afreis om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekhal. We rijden onmiddellijk richting Franse grens. Koffiestop langs de autosnelweg. We zetten koers richting centrum. We bekijken Parijs vanuit de lucht, van op de toren van Montparnasse. Vrij middagmaal. In de namiddag vervolgen we onze stadsrondrit en is er vrije tijd. Gelegenheid tot een facultatief avondmaal in het hotel.

  2de dag:
  Na het ontbijt volgt een gevarieerde stadsrondrit. Hierop volgt nog een rondvaart op de Seine en kan u de historische gebouwen bekijken van op het water. Nadien gaat het naar de andere kant van de stad en komen we aan in Le Quartier Latin, de oude studentenbuurt. U hebt de mogelijkheid deel te nemen aan een geleide wandeling in het historische centrum van Parijs. Wie het wil, kan mee gaan eten in groep. In de namiddag volgt dan het laatste stuk van deze citytrip. De populaire wijk Montmartre ligt aan onze voeten en dit kunnen we het best uitproberen door de funiculaire te nemen. De Sacré Coeur en Place du Tertre, de leuke ontmoetingsplaats voor kunstenaars, sieren ons bezoek. Om 16.30 u. verlaten we Parijs en reizen af naar België. Onderweg stoppen we nog in Noord-Frankrijk voor een facultatief avondmaal langs de autosnelweg. De aankomst in België is voorzien om 20.30 u.

  Citytrippakket € 39,90 p.p.
  Boottocht op de Seine, bezoek aan de Tour Montparnasse, volledige begeleiding door onze gids & driegangendiner in het hotel.
Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.