Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • London, calling ...

  London, calling ...

  Promo
  • Groot-Brittannië
  • 2 dagen - 3 dagen

  Deze wereldstad bezit een uniek en prachtig patrimonium, verbonden aan een zeer rijke geschiedenis, is gesierd met vele tradities, en straalt trots uit. Londen, een wereldhoofdstad en boegbeeld van het Britse imperium, waar iedereen zich onmiddelijk thuisvoelt.
  De stad is ook is het imponerende resultaat van Victoriaanse pracht en praal.
  Met zijn prachtig onderhouden gebouwen en een grote waaier aan attracties, biedt Londen U heel wat.
  De stad is een laats van contrasten die iedereen weet te boeien. De stad bezit een onophoudelijke zin voor humor, traditie en vernieuwing en ook de shoppingtoerist vindt er zeker en vast zijn gading. Een weekendje londen is dan ook pure verwennerij!

 • Hotels

 • Programma

  Programma

  Programma 2 dagen

  Dag 1
  Ons vertrek is voorzien om 06.30 u. vanuit Menen. We reizen per Eurotunnel naar Groot-Brittannië.
  We komen aan omstreeks 11.00 u. aan in Londen, waar we meteen de aflossing van de wacht bij Whitehall meemaken. 
  Na de vrije lunch, brengen we een begeleid stadsbezoek onder leiding van onze gids. 
  Omstreeks 17.30 u. gaan we naar het hotel, avondmaal & overnachting in ons hotel.

  Dag 2
  Na ons ontbijt, gaan we opnieuw naar het centrum van Londen per autocar. We vervolgen ons bezoek aan Londen met een stadswandeling en gaan verder voor een bezoek aan het British Museum. Het vertrek richting België is voorzien omstreeks 14.00 u. lokale tijd.
  Onze aankomst is voorzien om 20.00 u. in centrale vertrekhal te Menen in België.

  Programma 3 dagen

  Dag 1
  Ons vertrek is voorzien om 06.30 u. vanuit Menen. We reizen per Eurotunnel naar Groot-Brittannië. We komen omstreeks 11.00 u. aan in Londen, waar we meteen rijden tot Covent Garden. De bruisende Piazza biedt u tal van verschillende kraampjes met streetfood, marktkraampjes en straatmuzikanten. We kuieren hier even rond en nemen hier de lunch. In de namiddag bezoeken we het Royal Court of Justice, dit imposante victoriaans bouwwerk kan je kennen van op televisie. Hier vinden de grootste rechtzaken van het land plaats. Ook Temple Church ligt op ons pad deze namiddag, gebouwd in 1160 door de tempelridders. We steken de Millenium Bridge over voor een wandeling door Southwark & Bankside met een bezoek aan Tate Modern, Southbank, Southwark Cathedrale en Hay’s Gallery. Daarna trekken we naar ons hotel voor check-in, diner en overnachting.

  Dag 2
  We maken ’s ochtends een sightseeingtour per car door de stad en rijden naar het wereldberoemde Madame Tussaud. Klanten die op voorhand geboekt & betaald hebben, bezoeken samen het overbekende wassen beelden museum in London. Na de lunch, maken we een wandeling via Hyde Park, Kensington Palace en Royal Albert Hall, waar onze car ons opwacht om ons naar de Tower & Docklands te brengen.

  Dag 3
  Na een heerlijk ontbijt rijden we langs St. Pancreas, Fleet Street, St. Pauls Cathedral, City Tower brigde & Westminster Palace naar Whitehall voor de aflossing van de wacht. Voor we richting Folkestone vertrekken waar we de Eurotunnel richting Calais nemen, brengen we nog een bezoekje aan het British Museum. We worden verwacht in de centrale aankomsthal te Menen om 20.30 u.

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.