Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf woensdag, 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Cruise Kroatië

  Cruise Kroatië

  -5%
  • Kroatië
  • 10 dagen

  De eilanden van de Kvarnerbaai.

  Cruise per kleinschalig en eenvoudig schip langs verschillende eilandjes in de Kvarner Baai. Men vaart van eiland tot eiland, aan boord serveert men het ontbijt en de lunch. s' Avonds meert het schip aan en ben je vrij om op het eiland te wandelen, bezoeken of genieten van een terrasje. De boot blijft in de haven tijdens de nacht en vaart 's ochtends verder naar de volgende locatie. Tijdens het varen kan je zonnen aan boord van het schip, men houdt af en toe halt om een frisse duik te nemen.

  Boek en betaal uw reis via internet en ontvang 5% korting op de basisprijs Bekijk het
  programma
 • Hotels

 • Programma

  Programma

  Dag 1           MENEN – OPATIJA       
  Vertrek uit onze centrale vertrekhal te Menen om 10.00 u. nachtrit. Royal Class beschikbaar.

  Dag 2           OPATIJA – KRK              
  Aankomst in Opatija tijdens de voormiddag. Mogelijkheid tot facultatief ontbijt in één van onze hotels te Opatija. Check in tussen 11 en 12.00 u. De boot vaart af om 13.00 u. richting het eiland Krk. De lunch is inclusief en voorzien aan boord van het schip. Onderweg houdt men halt om een duik te nemen in het kristalblauwe water. Vrije tijd en vrij avondmaal op het eiland Krk.

  Dag 3           KRK – RAB                       
  We ontbijt aan boord van ons schip en varen naar het eiland Rab, bekend als het eiland van de liefde. Mogelijkheid tot bezoek aan Rab, en overnachting in de haven.

  Dag 4           RAB – ZADAR                  
  We varen ’s morgens af van Rab, langs het eiland Pag en Maun, waar we halt houden om te zwemmen.
  We meren aan in Zadar, ooit de metropool van Dalmatië.

  Dag 5           ZADAR - MOLAT            
  Afhankelijk van de beschikbaarheid in de kleine havens, varen we naar Molat of Olib. We genieten er van de rust en vrije tijd. ’s Avonds is het tijd voor de Captain’s diner!

  Dag 6           MOLAT of OLIB -           
  Na ons ontbijt, varen we naar Ilovik, het bloemeneiland voor een korte tussenstop. In de namiddag ILOVIK – LOSINJ komen we aan in Mali Losinj, een van de meest natuurlijke eilanden. Overnachting in Mali Losinj.

  Dag 7           LOSINJ – CRES               
  We varen ’s morgens opnieuw af naar Cres, een lang smal eiland bedekt met bossen, wijngaarden en olijfboomgaarden. Vrije tijd in de middeleeuwse haven van Cres.

  Dag 8           CRES – OPATIJA            
  Na ons ontbijt varen we terug naar Opatija. Onderweg genieten we van het spectaculaire uitzicht van de Opatija riviera. Mogelijkheid tot bezoek van Opatija, avondmaal en overnachting.

  Dag 9           OPATIJA – MENEN       
  Na het ontbijt, verlaten we het schip. Mogelijkheid tot middagmaal in Opatija. We vertrekken omstreeks 13.00 u. richting Menen. Nachtrit met mogelijkheid tot Royal Class.

  Dag 10        MENEN                              
  Aankomst in onze centrale vertrekhal om 10.00 u.

  Valuta: Kroatische Kuna ( € 1,00 = +/- 7,5 kuna) Wij raden U aan deze ter plaatse te wisselen.

  Grensformaliteiten: Een geldige identiteitskaart. Ook verplicht voor kinderen ( Kids-ID). Wanneer de identiteitskaart niet kan voorgelegd worden bij vertrek, dan zal Uw reis niet kunnen doorgaan.

   

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.