Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf woensdag, 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Napels zien...

  Napels zien...

  -5%
  • Italië
  • 10 dagen

  Goethe sprak ‘Napels zien, en dan sterven’ waarmee hij bedoelde dat Napels het mooiste was, wat hij ooit gezien had. De streek wordt gedomineerd door de legendarische vulkaan, de Vesuvius! In 75 na christus werd Pompei verwoest, na een uitbarsting van deze reus. Pompeii is echter meer dan een paar overgebleven stenen, misschien vind je er meer dan je had verwacht…

  Boek en betaal uw reis via internet en ontvang 5% korting op de basisprijs Bekijk het
  programma
 • Hotels

 • Programma

  Programma

  Dag 1                                   MENEN - COMO / MILAAN
  Het vertrek is voorzien om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekhal te Menen. Via de Belgische, Franse, Zwitserse en Italiaanse snelwegen rijden we naar Milaan. Onderweg houden we halt voor een facultatieve lunch en koffiepauze. In Milaan wacht ons avondmaal en een welverdiende nachtrust.

  Dag 2                                   COMO / MILAAN – PARMA – CHIANCIANO TERME
  Na het ontbijt, vertrekken we vanuit Milaan naar Parma. Parma is wereldberoemd omwille van zijn ham en kaas maar wij ontdekken de historische binnenstad onder leiding van onze gids. Na een facultatief middagmaal, rijden we een stukje verder richting Chianciano Terme. We maken er een tweede tussenstop in Chianciano Terme, bekend omwille van zijn thermen. ’s Avonds nemen genieten we van ons diner en overnachting.

  Dag 3                                   CHIANCIANO TERME – NAPELS
  Na ons ontbijt zetten we onze tocht verder richting Napels. Onze aankomst is voorzien rond de lunchtijd. Een facultatief middagmaal is voorzien in het centrum van Napels. In de namiddag nemen we onze intrek ons hotel aan de rand van de stad Napels. We genieten er van een beetje vrije tijd in het hotel of in de stad. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

  Dag 4                                   NAPELS
  Na het ontbijt, volgen we onze gids door het kluwen van straatjes in deze Napels. Het is een drukke stad met een schat aan bouwkundige parels: de Duomo di Napoli, Palazzo Reale, Theatro San Carlo, Galleria Umberto…
  Onze gids voorzien een bezoek aan de Cappella San Severo & Santa Chiaro We nemen er een facultatieve lunch. Vergeet niet dit is de bakermat van de pizza, beslist een degustatie waard! Avondmaal en overnachting in ons hotel! Deze daguitstap kost € 24,50 p.p.

  Dag 5                                   NAPELS – CAPRI – NAPELS
  Wanneer we ons ontbijt genomen hebben, trekken we naar de haven van Napels waar we de boot nemen richting Capri.Het eilandje ligt in de baai van Napels en heeft een prachtige rotskust en een uitzonderlijke bloemenpracht. Dit eilandje kan je onmogelijk verlaten zonder nog even tijd om te shoppen! In de laten namiddag varen we terug naar het vaste land. We genieten opnieuw van ons diner en nachtrust in Napels. Prijs van deze daguitstap: € 49,50 p.p.

  Dag 6                                   NAPELS – POMPEII / VESUVIUS - NAPELS Het vertrek is voorzien na het ochtendmaal, we doen vandaag uitzonderlijke ontdekkingen. Pompeii werd in 79 na Christus bedolven over 5 m as en stof. Het bleef 1500 jaar onaangeroerd tot men de stad begon bloot te leggen. Vandaag kan je er opnieuw door de straten lopen en de huizen, winkels, badhuizen en zelfs het bordeel van toen bezoeken. Na een facultatieve lunch bezoeken we de Vesuvius. Vandaag is de vulkaan nog maar zelden actief, daarom krijgen we de kans om met onze gids de krater te bezoeken. Goed wandelschoenen zijn hier een must!
  Prijs van deze daguitstap: € 35,00 p.p. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

  Dag 7                                   NAPELS – CASERTA – NAPELS
  We voorzien een bezoek naar Caserta vandaag. We vertrekken meteen na de het ontbijt voor een tocht van 36 km naar het Versailles van Italë. Het werd gebouwd in opdracht van de koning van Napels, met de naam Karel VII. We bezoeken het Paleis en de Tuinen.
  Prijs van deze daguitstap: € 16,50 p.p.

  Dag 8                                   NAPELS – ROME We verlaten Napels na ons ontbijt en rijden richting Rome. In de voege namiddag maken we met onze gids een stadswandeling door de hoofdstad van Italië. ’s Avonds nemen we onze intrek in een hotel aan de rand van Rome en genieten er van ons avondmaal en welverdiende nachtrust.

  Dag 9                                   ROME – COMO / LODI
  Na het ontbijt, vangen we de terugreis aan. We rijden rechtstreeks naar Como of Lodi, waar we samen met onze gids een korte stadswandeling maken. Avondmaal & overnachting aan de rand van de stad.
   

  Dag 10                                COMO / LODI – MENEN
  ’s Morgensvroeg vertrekken we richting Menen. We rijden via de Italiaanse, Zwitserse, Franse en Belgische autosnelwegen met de nodige tussenstops. Aankomst voorzien omstreeks 20.30 u.

  Het programma kan gewijzigd worden bij noodwendigheden - stevige wandelschoenen zijn een must!

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.