Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf woensdag, 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Bloemenriviera

  Bloemenriviera

  -5%
  • Italië
  • 8 dagen

  De Bloemenriviera, zoals de Italiaanse Riviera ook wordt genoemd, heeft haar naam niet gestolen. Door haar ligging tussen de zee en de bergen enerzijds en aan een zonnige baai anderzijds, is ze beschermd tegen de harde noorderwind uit de Alpen. Deze Riviera is dé streek bij uitstek voor diegenen die niet alleen van zon, zee en strand willen genieten, maar ook voor hen die de vele interessante steden en dorpen van deze regio willen vereren met een bezoekje.

  San Remo
  San Remo, mooi genesteld tussen zee en bergen, is wellicht een van de bekendste badplaatsen aan de Bloemenriviera. Het is een uitgesproken Riviera-badplaats met palmbomen en een casino. De Russische Kerk met koepeldaken verleent de stad een exotisch tintje. Naast de prachtige herenhuizen op de Corso Imperatile en de bekoorlijke bloemenmarkt op de Corso Garibaldi vind je er bovendien exclusieve boetieks en gezellige terrasjes en trappensteegjes waar zalig genieten de boodschap is.  

  Boek en betaal uw reis via internet en ontvang 5% korting op de basisprijs Bekijk het
  programma
 • Hotels

 • Programma

  Programma

  Dag 1
  Afreis om 15.00 u. vanuit onze centrale vertrekhal te Menen. We zetten koers richting Luxemburg. Onderweg stoppen we voor het nemen van een facultatief avondmaal. Verder via Metz, Strasbourg, Mulhouse, waar we de grens met Zwitserland zullen bereiken. Via Basel, Lüzern, de St.-Gotthardtunnel (17 km lang) , Lugano, Milaan, Genova en Savona naar San Remo.

  Dag 2
  Aankomst 's morgens omstreeks 08.00 u. Mogelijkheid om het facultatieve ontbijt te nemen in het hotel. Uitladen van de bagage en intrek in ons hotel waar de kamers beschikbaar zijn omstreeks 12.00 u.

  Dag 7
  We verlaten het hotel hotel om 10.00 u. , vrije voormiddag. vertrek omstreeks 13.30 u. richting België.  

  Dag 8
  Na een halte voor een facultatief ontbijt langs de Franse autoweg bereiken we België.
  Aankomst in onze centrale aankomsthal te Menen.

  Facultatieve uitstappen Prijs
  Monaco & Montecarlo

  € 38,50 p.p.

  Rapallo & Portofino (Incl. boottocht) € 36,50 p.p.
  Nice € 35,00 p.p.
  Ontdekking van het binnenland: Dolceaqua, Rochetta Nervina & Pigna € 29,00 p.p.

  In de prijzen van deze facultatieve uitstappen zijn geen toegangsgelden (o.a. van musea enz.) inbegrepen. Prijzen vatbaar voor wijziging!

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.