Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Reims

  Reims

  2de persoon aan €1
  • Frankrijk
  • 2 dagen

  De Champagnestreek is een historische provincie. De hoofdstad Reims bezit vele kunstschatten met ondermeer de Onze-Lieve-Vrouwkathedraal en de basiliek St.-Remi. Het is de stad waar de Franse koningen gezalfd werden. Samen met Epernay is Reims, de metropool van de Champagnewijnen, die met recht ‘Godendrank' genoemd worden.

 • Hotels

 • Programma

  Programma

  dag 1
  Afreis om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekplaats. Via de autosnelweg naar Reims. Er is een halte (koffiepauze) voorzien in Laon, schitterend gelegen op een heuvelrug, meer dan 100 m hoog uitstekend boven de omringende vlakte. In de voormiddag bezoeken we de champagnekelder incl. degustatie. Facultatief middagmaal. Bezoek aan de kathedraal, één der oudste gotische kathedralen in Frankrijk. Op de hoeken van de torens ziet u ossen staan die herinneren aan een legende: een miraculeuze os kwam zijn ongelukkige soortgenoten helpen die het materiaal bergop moesten sjouwen voor de bouw van de kerk. Verder naar Reims, stadsrondrit en installatie in het hotel. Facultatief middagmaal. In de namiddag geleide rondwandeling en vrije tijd om te winkelen.

  dag 2
  Na het ontbijt rijden we langs de "Route du Champagne" richting Epernay - Cumières. In Cumières wordt daarna een champagnekelder bezocht met degustatie en mogelijkheid tot aankoop. Facultatief middagmaal in een goed restaurant in Epernay. Nadien bezoeken we een gekende kelder te Epernay met degustatie en mogelijkheid tot aankoop. Aankomst in België rond 20.30 u.

  Champagnepakket € 36,50 per persoon
  Stadswandeling en bezoek aan de kathedraal van Reims onder leiding van onze gids. Bezoek aan 3 grote & kleine champagnekelders,  incl. verschillende degustaties.
Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.