Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Normandië

  Normandië

  -5%
  • Frankrijk

  Bayeux was de eerste stad die in 1944 door de geallieerden werd bevrijd en kwam bovendien ongeschonden uit de oorlog. Met als resultaat dat deze stad nog een gezellige stadskern heeft met gebouwen uit de 15de tot de 19de eeuw waar je gezellig kan kuieren. In de omgeving zijn er talrijke bezienswaardigheden zoals Pointe du Hoc, Saint-Lô,Kasteel van Balleroy, ...

  Boek en betaal uw reis via internet en ontvang 5% korting op de basisprijs Bekijk het
  programma
 • Hotels

 • Programma

  Programma

  Dag 1
  We vertrekken om 06.30 u. en nemen de autosnelweg tot in Rouen. Eenmaal we zijn aangekomen in Rouen, brengen we een bezoek aan deze intrigerende stad en nemen we er de facultatieve lunch. We zetten onze tocht verder en brengen er een bezoek aan Chateau Du Breuil. Men geeft er ons een woordje uitleg over het stoken van de Calvados , waarna we onze lippen mogen zetten aan een glaasje van deze godendrank .In namiddag maken we nog een tussenstop in Caen waarna we onze tocht verder zetten richting Bayeux. ’s Avonds is een avondmaal en een warm bed voorzien in ons hotel.

  Dag 2
  Na ons ontbijt, maken we een wandeling door Bayeux met een bezoek aan de kathedraal en de tapisserie Mathild. Net voor de middag vertrekken we naar Arromanches, wereldberoemd sinds D-Day. We nemen er de tijd voor een facultatieve lunch en bezoeken er het landingsmuseum. Na de middag bezoeken we de landingsplaatsen Longues-sur-Mer en Port-en-Bessin. Alsook Pointe du Hoc en een Amerikaans en Duits kerkhof.’s Avonds wacht een heerlijk avondmaal en rustige overnachting in ons hotel.

  Dag 3
  Na het ontbijt rijden we via de kust naar Deauville. Eerst maken we een tussenstop op Pont Pegasus. Na ons bezoek aan Deaville rijden we verder naar Honfleur, voor faculatieve lunch en een bezoek aan de stad. Omstreeks 15 u. reizen we terug huiswaarts. We komen aan in onze centrale aankomsthal omstreeks 20.30 u.

  Facultatieve toegangsgelden: € 41,50 p.p. De prijzen van de excursies en de excursies zelf zijn voor wijziging vatbaar.

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.