Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Corsica

  Corsica

  -5%
  • Frankrijk
  • 10 dagen

  Corsica is een van de weinige plekken op aarde met karakter. Met een krachtige persoonlijkheid, die door de tijd noch door de mensen kan worden aangetast. Corsica is een van de mooiste plekjes ter wereld. Het maakt zijn benaming “ Eiland van Schoonheid” ten volle waar. Het eiland ligt ter hoogte van Toscane op 83 km van de Italiaanse kust en 170 km ten zuiden van de Franse Riviera.

  Boek en betaal uw reis via internet en ontvang 5% korting op de basisprijs Bekijk het
  programma
 • Hotels

 • Programma

  Programma

  1ste dag: Menen – Valence
  Vertrek om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekplaats. De reis gaat via de Franse autosnelwegen. Facultatief middagmaal. Wij rijden naar Valance voor een avondmaal en overnachting.

  2de dag: Valance – Avignon – Les Beaux – Marseille
  Na het ontbijt vertrekken we via de Franse wegen en kunnen we de Provence bewonderen. We stoppen eerst te Avignon en daarna rijden we naar ‘ Les Beaux’. Bezoek aan “Les Beaux” en verder rijden we naar Marseille, de grootste havenstad van Frankrijk. Omstreeks 18.00u. schepen we in naar Ajaccio. Avondmaal en overnachting aan boord.

  3de dag: Ajaccio – Piana – Porto – Ile Rousse
  Na het ontbijt ontschepen we te Ajaccio. We rijden naar Piana waar een halte voorzien is. Facultatief middagmaal te Porto en via Scala de Sta Régina naar Ile Rousse. Avondmaal en overnachting in Ile Rousse.

  4de dag: Ile Rousse – Calvi – Saint Florent
  Na het ontbijt bezoeken we deze mooie stad en vertrekken we naar Calvi. Facultatief middagmaal. Daarna rijden we naar Patrimonio voor een wijn degustatie en dan naar Saint Florent waar we deze stad bezoeken. Avondmaal en overnachting in Saint Florent.

  5de dag: Saint Florent – Cap Corse – Portovechio
  Na het ontbijt vertrekken we voor de Cap Corse. Facultatief middagmaal in Massinagio en daarna rijden we naar bastia voor een wandeling . Daarna vertrekken we naar portovechio. Avondmaal en overnachting in Portovechio

  6de dag: Portovechio – Bavella – Portovechio
  Na het ontbijt vertrekken we de bergen in via het bos van Ospedalle naar Bavella waar facultatief middagmaal . Na het middagmaal is nog mogelijkheid voor wandeling en foto’s en dan vertrekken we terug en volgen de solenzara rivier tot in Solenzara waar we een stop maken dan terug naar hotel. Avondmaal en overnachting te portovechio

  7de dag: Portovechio ( Verplichte rustdag chauffeur)
  Na het ontbijt kunnen Julie van deze vrije dag genieten. Avondmaal en overnachting te Portovechio

  8ste dag: Portovechio– Bonifacio -Propriano
  Na het ontbijt vertrekken we voor een daguitstap naar Bonifacio, de mooiste stad van Corsica. Facultatief middagmaal te Bonifacio er is ook mogelijkheid voor een facultatieve boottocht. Dan vertrekken we richting Propriano waar we inchecken in ons hotel. Avondmaal en overnachting te Propriano.

  9de dag: Propriano – Ajaccio
  Na het ontbijt verlaten we Propriano en rijden we naar Ajaccio. Na bezoek inscheping en overnachting aan boord.

  10de dag: Marseille – Menen
  Na het ontbijt ontscheping en vertrekken we huiswaarts. Aankomst in Menen omstreeks 20.30 u.

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.