Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  nu open , bereikbaar tot 18h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Paris Royal

  Paris Royal

  Promo
  • OUD

  Parijs en Versailles worden vaak in één adem genoemd. Het wereldberoemde kasteel van Lodewijk XIV, met prachtige tuinen en daarbij nog de privé- kasteeltjes van Grand en Petit Trianon zijn zeker koninklijk. De dag zal vast tekort zijn om alles te bewonderen.

  In Parijs zelf is de Marais een Koninklijke wijk. Op het einde van de 15e eeuw had de adel er vaste voet aan de grond gekregen. De vele herenhuizen en ook Place des Vosges getuigen van een groots verleden.

  Paris Royal wordt een Koninklijke tweedaagse met verblijf in de stad Parijs zelf, voor wie ‘Paris by night’ wil meemaken.

 • Programma

  Programma

  1ste dag:
  Afreis om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekhal. We rijden onmiddellijk richting Franse grens. Koffiestop langs de autosnelweg. We rijden door tot aan Versailles, we bezoeken Versailles en de tuinen met behulp van een audiogids. Na het bezoek aan Versailles vertrekken we naar ons hotel waar we kunnen genieten van een heerlijk driegangendiner.

   

  2de dag:
  Na het ontbijt volgt een gevarieerde stadsrondrit. Hierop volgt nog een wandeling langs de Marais, Centre Pompidou & Les Halles. Voor de klanten die willen kunnen ze mee gaan eten in groep. In de namiddag brengen we nog een bezoek aan het kerkhof Montmartre. Om 16.30 u. verlaten we Parijs en reizen af naar België. Onderweg stoppen we nog in Noord-Frankrijk voor een facultatief avondmaal langs de autosnelweg. De aankomst in België is voorzien in de avond.

  Pakket Paris Royal € 49,90 p.p.
  Volledig bezoek aan Versailles & tuinen met audiogids, bezoek Marais ... onder begeleiding van de gids van Herman & Vandamme. Incl. driegangendiner in het centrum van Parijs.

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.