Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  nu open , bereikbaar tot 18h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Efteling

  Efteling

  Nieuw
  • Nederland
  • 2 dagen

  In de Efteling komen dromen uit en worden sprookjes werkelijkheid. Dompel je onder in de magische sfeer van de Efteling. Steek de grens over naar onze noorderburen en waan je in een feeërieke wereld.

  De Efteling is een pretpark gelegen in Kaatsheuvel, een klein dorpje in de Nederlandse provincie Noord-Brabant.
  Het pretpark behoort zelfs tot de top 25 meest bezochte pretparken ter wereld! Met zowel familie-attracties als attracties voor de allerkleinsten en de echte waaghalzen is de Efteling een plezier voor iedereen.

  Het pretpark werd opgestart in 1952 en is daarmee een van de oudste pretparken ter wereld. Het thema van het pretpark is niet moeilijk te raden. Van zodra je het park binnenkomt, word je overwelmd door de magische en feeërieke omgeving. De Efteling is opgedeeld in vijf rijken: het Marerijk, het Anderrijk, het Reizenrijk, het Ruigrijk en het Rijk der fantasie. Elke attractie die je tegenkomt in het park is op een of andere manier verbonden met de wonderlijke sprookjeswereld. Of je nu met vrienden of familie gaat, jong én oud beleven een onvergetelijke tijd in dit pretpark. 

  Boek en betaal uw reis via internet en ontvang 5% korting op de basisprijs Bekijk het
  programma
 • Hotels

 • Programma

  Programma

  1ste dag
  We vertrekken om 06.30 u. vanuit onze centrale vertrekplaats richting Kaatsheuvel, aankomst in de Efteling omstreeks 10.30 u., u kan er meteen op ontdekkingstocht gaan. In het park krijgt u de mogelijkheid tot een facultatief middag- en avondmaal in de vele restaurants. Omstreeks 20.00 u. brengt de autocar u naar het hotel Mercure Tilburg ****voor overnachting.

  2de dag
  Na het ontbijtbuffet brengt u een volledige dag door in de Efteling zodat u verder de vele sprookjes en attracties  kan ontdekken. Omstreeks 16.00 u. verlaten we het park en rijden we huiswaarts. Aankomst voorzien omstreeks 20.30 u.

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.