Helpdesk +32 (0)56 41 11 11
  gesloten , bereikbaar vanaf 09h00
Bel me terug
 • Bekijk alle bestemmingen

 • Berlijn

  Berlijn

  2de persoon aan €1
  • Duitsland
  • 5 dagen

  Berlijn heeft een bewogen geschiedenis achter de rug en daar zijn nu nog steeds veel getuigen van. De Brandenburger Tor is hiervan wellicht het symbool met de Reichstag op de achtergrond. Maar ook het nieuwe Holocaustmonument, het Haus am Checkpoint Charlie en de nieuwe Potsdamer Platz maken deel uit van deze herinneringen.

  Het is een multiculturele stad waar zowel jongeren en ouderen van elke levensvatting of overtuiging zich thuis zullen voelen. Er zijn doorlopend evenementen en er is een overaanbod aan theaterzalen en bioscoopcomplexen. Kortom, in Berlijn is verveling uitgesloten.

 • Hotels

 • Programma

  Programma

  1ste dag:
  Vertrek om 06.30 u vanuit de centrale vertrekplaats Menen. Via Namen en Arlon naar Luxemburg en Duitsland. Verder via Aachen, Neuss, Wuppertal. We nemen een facultatief middagmaal in Rhynern. Aankomst in het hotel is voorzien in de late namiddag.

  2de dag:
  Na het ontbijt vertrekken we naar Brandenburger Tor, Pariserplatz, Reichstag, Palais ‘Bellevue’, Gendarmer Markt. We bezoeken het Forum Fredericianum met bezoek aan de St. Hedwig Kathedraal. In het Nikolaï Viertel kan een facultatieve maaltijd genomen worden. In de namiddag brengen we een bezoek aan de Berliner Dom. Daarna komt de Karl Marx Allee van het Sowjet Memoriaal in het Treptower Park aan de beurt. Checkpoint Charlie is als laatste zijn bezoek zeker waard. Avondmaal in het hotel.

  3de dag:
  Na een stevig ontbijt nemen we een kijkje in het slot Charlottenburg. Na een vrij middagmaal gaan we naar de Bernauwersstrasse, het Hauptbahnhof en de Potsdamer Platz, waar vrije tijd is voorzien. Avondmaal in het hotel.

  4de dag:
  In de voormiddag brengen we een bezoek aan het kasteel ‘Sans Souci’ in Potsdam. In Potsdam is een vrij middagmaal voorzien en vrije tijd. In de namiddag is er een bezoek gepland aan de Citadelle in Spandau.

  5de dag:
  In de vroege voormiddag verlaten we Berlijn. We nemen een vrij middagmaal in Herford. Aankomst omstreeks 20.30 uur in Menen.

  Berlijn pakket: €77,00 per persoon
  Bezoek aan de stad Berlijn met bezoek aan de Berliner Dom, Checkpoint Charlie, Slot Charlottenburg, Bernauwstrasse, Hauptbahnhof, Château Sans Souci, Potsdam en de Spandau Citadel.

Sluiten Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in en klik op 'Bel me terug'. Wij bellen u onmiddellijk terug tijdens de openingsuren.